ANITA DUJIĆ BROADFOOT

Ne znate kako nositi ovaj popularni bezvremenski komad? Neka vas nadahne outfit poznate domaće trendseterice

09.11.2021 u 12:04

Bionic
Reading

Anita Dujić Broadfoot, bivša Miss turizma, manekenka, dekoraterka setova i dizajnerica nakita, uvijek je sjajno odjevena pa ne čudi to da njezin profil na Instagramu ima sve više oduševljenih pratitelja

Lijepa Trogiranka koja je krajem prošle godine izgovorila sudbonosno 'da' u zemlji svog dugogodišnjeg dečka Duncana Broadfoota, s kojim ima kćerkicu Lily, modu ima u malom prstu te s lakoćom kreira nadahnjujuće odjevne kombinacije.

Anita voli modni minimalizam koji uključuje klasične komade poput neutralnih boja i bezvremenske odjeće, pa je ponovno pokazala da je ovu jesen dočekala itekako spremna.

Već neko vrijeme modne zaljubljenice u svoje cool kombinacije rado uključuju sakoe, osobito one pomalo oversized kroja i s kvadratnim uzorkom, a za takav se odlučila i zgodna brineta.

Na svom Instagramu pokazala je da ga je s puno stila sparila s jednostavnim crnim hlačama trapez kroja, crnim topom i udobnim ravnim čizmama.

  • +7
Anita Dujić Broadfoot Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Još jedan ludi ponedjeljak ', napisala je Anita pored fotografije snimljene na zagrebačkim ulicama.

Mladenačka frizura i minijaturna torbica uklopili su se odlično u ovaj dnevni look prikladan za mnoge prigode.

  • +26
Sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Inače, u ranijem intervjuu za tportal Anita je otkrila da je moda njezina neprolazna ljubav.

'Moda je moja prva i vječna ljubav. Nekad se znam šaliti s prijateljicama da ću vjerojatno snimati do duboke starosti, za mene neće biti mirovine. (smijeh) U poziciji sam da mogu birati suradnike, a jedini kriterij je da mi je ugodno raditi s tim ljudima i da su profesionalci. Uvijek mi je iznova gušt raditi s ekipom koju dobro poznajem i s kojom je to lako učiniti', rekla je.