UVIJEK IN

Ne znate kako nositi najpoželjnije čizme? Pogledajte kako to radi nova kraljica ulične mode Katie Holmes

03.02.2021 u 18:07

Bionic
Reading

Katie Holmes, 42-godišnja američka glumicu u posljednje vrijeme modni kritičari ne prestaju hvaliti zbog sjajnog stila i odličnih modnih rješenja

Lijepa brineta koju su svi zavoljeli kao simpatičnu Joey Potter u nekad popularnoj teen seriji 'Dawson Creek', izbrusila je svoj modni stil koji je mladenački no ujedno i elegantan.

Glumica koja iz braka s Tomom Cruiseom ima 14-godišnju kćer Suri s lakoćom slaže ležerne stajlinge koji su uvijek dobro promišljeni i u skladu s njezinim urban chic stilom.

Klasične boje, modni minimalizam i dobro odabrani modni detalji, stilska su formula Katie Holmes.

Svaka zaljubljenica u modu zna kako je kaput osnov svakog zimskog stajlinga oko kojeg dalje gradimo modnu priču, a Katie se također drži toga pravila.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Katie ima zavidnu kolekciju komada koje bi svaka fashionistica rado vidjela u svojem ormaru, a među njima su svakako i moćni kaputi savršeni za hladne zimske njujorške dane.

U jednom takvom kaputu, u crnoj boji, klasičnog stila, glumica se uputila po snijegu, uparivši ga s upečatljivim visokim čizmama brenda Frame (robusni model Le Canon) i svijetlim trapericama.

Čizme do koljena, uz buntovne modele combat gležanjača poput kultnih marti veliki hit ove sezone te se često vidjeti na gradskim ulicama diljem svijeta, a osvojile su i zgodnu Katie.

  • +9
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Usprkos hladnoći i snijegu glumica nije skidala sunčane naočale Ray Ban, dok je kosu stilizirala u tek vidljivim valovima.

Nije zaboravila niti na zaštitnu masku u crnoj boji zbog opasnosti od zaraze koronavirusom zbog koje su i u SAD-u uvedene stroge epidemiološke mjere.

Inače, glumica je novu ljubavnu sreću pronašla u zagrljaju svog novog dečka Emilija Vitola Jr-a s kojim je se često može vidjeti u šetnjama Manhattanom.