ASHLEY ROBERTS

Ne zna za greške: Slavna plavuša majicu legendarnog benda maštovito kombinirala s lepršavom suknjom

02.07.2020 u 14:27

Bionic
Reading

Ashley Roberts, 38-godišnja članica Pussycat Dollsa i voditeljica britanskog radija Heart, s vremenom je izgradila prepoznatljiv modni stil

Lijepa Amerikanka koja godinama živi u Londonu ni tijekom lockdowna nije izgubila motivaciju za osmišljavanje svojih maštovitih kombinacija zbog čega je fotografi prate u stopu.

  • +3
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vitku plavušu vole i modne ovisnice koje hvale njezin razigrani stil jer često spaja nespojivo, a to joj odlično ide. Iako si može priuštiti skupocjenu odjeću s potpisom poznatih brendova, Ashley se ne ustručava nositi i svima pristupačne brendove poput Topshopa ili Asosa.

Ashley je ponovno prošetala londonskim ulicama u još jednom outfitu u kojem je plijenila poglede.

Glazbenica i radijska voditeljica uspješno je spojila bijeli T-shirt s legendarnim Beatlesima brenda Nasty Gal, efektnu lepršavu dvobojnu suknju s Asosa, jednog od najpoznatijih online shopova koji obožavaju i Hrvatice čija je cijena trenutačno oko 190 kuna.

  • +5
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Avalon / Avalon Editorial / Profimedia

Ovu kombinaciju koja je kao stvorena za nju, upotpunila je s ružičastim sunčanim naočalima u obliku srca brenda Polariod, plavom torbicom s potpisom brenda Jeenaa i damskim sling back sandalama s mašnom.

U nedavnom je intervjuu otkrila kako nije oduvijek bila ljubiteljica boja.

'Za mene je moda poput igre i oduvijek sam voljela smišljati zanimljive odjevne kombinacije. Dok sam živjela u Los Angelesu stalno sam nosila crnu i tamne nijanse, ali otkako sam se preselila u Veliku Britaniju, puno sam otvorenija prema bojama i uzorcima', rekla je 38-godišnjakinja koja u Londonu živi sedam godina.