MLADA MAMA

Ella Dvornik spojila naizgled nespojivo: Od glave do pete u uzorku koji nikada ne izlazi iz mode izgleda nevjerojatno dobro

02.07.2020 u 10:50

Bionic
Reading

Za nju je moda isključivo igra, pa nas njezini odabiri odijevanja rijetko ostave ravnodušnima. Mlada mama Ella Dvornik ovoga je puta igrala na kartu sigurnog uzorka ali na njemu nije štedjela. U točkice se ogrnula od glave do pete

Da su joj točkice jedan od omiljenih modnih uzoraka Ella Dvornik pokazala nam je mnogo puta pri odabiru svojih stajlinga, no sada se zaigrala i posebno dala oduška pri smišljanju stajlinga u ovom vječnom dezenu.

Za izlazak u grad sa svojom mlađom kćerkicom Lumi Wren, Ella je odabrala upečatljiv stajling u kojem je mogla sve, samo ne proći nezamijećeno. Točkice od glave do pete bio su njezin odabir, a iako se mnogima tako nešto na sami spomen ne bi svidjelo, Ellina je kombinacija prošla neočekivano dobro.

Spojila je naoko nespojive komade koji su zajedno funkcionirali u pravoj harmoniji. Zelene točkaste hlače u skinny verziji kojima je istaknula svoju novu figuru na kojoj predano radi posljednjih tjedana, sjajno su se stilizirale uz košuljicu u baby blue verziji također na točkice, a stajling je odlučila zaokružiti crnim blejzerom na bijele točkice.

Uz cijelu kombinaciju nosila je metalik sandale na visoku petu, a kosu raspustila u blagim uvojcima. 'Napokon netko tko voli i cijeni točkice do kraja (imam istu dijagnozu)', poručila joj je jedna od obožavateljica u komentarima ispod objave koja je u kratkom roku osvojila javnost.