U SREDIŠTU POZORNOSTI

Zavodljiva Emily Ratajkowski prigrlila omraženi trend iz osamdesetih koji - ili volite ili mrzite

02.07.2020 u 12:29

Bionic
Reading

Glumica i model Emily Ratajkowski i kad se uputi u šetnju sa svojim psom Colombom, ne može proći nezapaženo

Lijepa brineta koja je nedavno iznenadila fanove napravivši radikalnu transformaciju u plavušu, uvijek je u središtu pozornosti.

Glumicu i model pratili su mnogi pogledi dok se ležerno odjevena šetala sa svojim krznenim ljubimcem ulicama New Yorka.

I za ovu je prigodu Emily osmislila upečatljiv outfit: odjenula je crne biciklističke hlače oko kojih se i dalje koplja trendseterica, pamučni T-shirt s džepom i bijele tenisice s potpisom popularnog brenda Veja koje obožavaju mnoge zaljubljenice u modu među kojima i Meghan Markle.

  • +3
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sportski look zgodna Emily je upotpunila sunčanim naočalima wayfarericama s potpisom legendarnog Ray Bana i maskom koja je postala novi modni detalj zbog globalne pandemije.

Biciklističke hlače bile su hit u 80-ima, no kasnije su potpuno nestale s modne scene, da bi ih, posve neočekivano, popularizirala Kim Kardashian koja s ostatkom obiteljskog klana Kardashian-Jenner nerijetko stvara trendove, štogod mi mislili o tome.

Nedugo potom, ozloglašene smo bicke počeli viđati posvuda, a u posljednje vrijeme čak i kao dodatak stajlinzima koji uključuju mini haljine.

Inače, poduzetna Emily je nedavno lansirala i svoju novu kolekciju kupaćih kostima za svoj brend Inamorata čija je najbolja ambasadorica.