KORISNI TRIKOVI

Kako od hlača stvoriti haljinu ili riješiti problem prozirne odjeće? Ova modna blogerica ima rješenje

02.07.2020 u 13:05

Bionic
Reading

Osim što svojim stajlinzima predstavljaju veliku inspiraciju brojnim ženama diljem svijeta, poznate modne blogerice, poput Španjolke Iere, istima štede vrijeme u gledanju beskonačnih tutorial videa na YouTubeu na temu prenamjene brojnih odjevnih komada

Kako pravilno svezati majicu a da pritom ne otkrijete previše ili riješiti problem prozirne odjeće, jedni su od mnogobrojnih modnih problema za koje rješenje ima popularna španjolska blogerica Iere koja je upravo zahvaljujući svojim kratkim i informativnim videima na Instagramu osigurala vojsku obožavatelja, a mi smo izdvojili nekoliko njezinih najboljih modnih savjeta.

Kako od hlača stvoriti haljinu

Ovaj modni trik isključivo funkcionira s hlačama širokih nogavica i elastičnim pojasom na način da tijelo ugurate u jednu nogavicu, dok će druga nogavica imitirati izgled asimetričnog rukava.

Kako od parea stvoriti bluzu

Kroz otvore za ruke na topiću provucite pareo na način da je jednake dužine s obe strane a zatim njegove krajeve zavežite i na taj ćete način dobiti bluzu s efektnim rukavima koje su igrom slučaja veliki sezonski trend.

Kako svezati košulju bez otkrivanja grudnjaka

Ovaj modni trik postići ćete na način da krajeve košulje provučete kroz sredinu grudnjaka prije nego što ju svežete u čvor.

Kako traperice pretvoriti u bermude

Poput biciklističkih hlača, klasične bermude ovoga ljeta slove za vrući sezonski trend a kako bi svoje stare traperice pretvorili u ovaj popularni odjevni komad sve što vam treba je kreda, metar i škare. Prije rezanja traperica škarama, metrom izmjerite i kredom označite željenu dužinu hlača na način da budu u rasponu koljena, a zatim čvrsto pridržavajući nogavice učinite rez na način da bude jednak s prednje i stražnje strane nogavica.

Kako riješiti problem prozirne odjeće

Ovaj modni trik popularna španjolska blogerica predstavila je uz prozirnu bluzu na način da je strateška mjesta prekrila izrezanim, gornjim dijelom najlonki u boji kože koje je nosila u formi topa.