TAYLOR SWIFT

'Ne želim u medijima razgovarati o seksu'

17.03.2009 u 17:03

Bionic
Reading

Taylor Swift, američka pop-country senzacija i bivša djevojka Joea Jonasa iz Jonas Brothersa, u svojim intervjuima ne libi se dotaknuti zlih vršnjaka iz školskih dana, bivših dečkiju i očekivanja u ljubavi, no kaže da je seks tema koju u medijima izbjegava

'Čim pristanete javno razgovarati o seksu ili djevičanstvu, ljudi vas automatski počinju zamišljati golu, a ja to ne želim', izjavila je mlada pjevačica za Allure, prenosi MTV.

Svoju privatnost Taylor želi zadržati za sebe, iako je na svom blogu otvoreno pisala o nekim osobnim stvarima poput prekida s Jonasom, miljenikom tinejdžerica širom svijeta, ili o preuređenju svoje sobe.

'Nikad neću prestati pisati pjesme o tužnim ljubavima. Mislim da je to u ljudskoj prirodi. Osim toga, oduvijek sam bila fascinirana romantičnim pričama o princu na bijelom na konju', kaže Taylor i dodaje da je u vezama vrlo realna.

Plavokosa glazbenica kaže da često u svojim pjesmama piše i o svojim bivšim ljubavima.

'Recimo to ovako. Izlazite s nekim dečkom koji vas povrijedi. Ipak, vi se i dalje trudite i pokušavate nešto spasiti. Na kraju jedino što vam ostane je pretočiti emocije u stihove. No ako vas to inspirira da napišete pjesmu o tome, vrijedilo je to proživjeti', objašnjava Taylor, čiji je album 'Fearless' objavljen u studenom naišao na sjajan odaziv publike i kritike.