MODNI FAVORIT

Ne vode se trendovima i pametno investiraju novac: Mi znamo koje traperice obožavaju Francuskinje

04.03.2020 u 14:48

Bionic
Reading

Omiljeni izbor Francuskinja nerijetko su komadi koji slove za posljednji krik mode. Umjesto njih, žene iz prijestolnice mode, koje slove za najbolje odjevene žene na svijetu, radije posežu za klasičnim komadima koji ne izlaze tako lako iz mode. To ne samo da je korisno za kućni budžet, već im omogućuje da u svakom trenutku izgledaju besprijekorno odjeveno. U tome im pomažu i bezvremenski modeli traperica

Postoji neka tajna veza između Francuskinja i traperica. Uvijeki nekako 'pogode u sridu', a mi znamo i zašto. Umjesto da trče za aktualnim trendovima, Francuskinje radije biraju klasične, bezvremenske traperice koje neće tako lako izaći iz mode i koje, bez obzira na kalendar, izgledaju odlično. C'est fantastique!

Osnivačica brenda Sézane, Morgane Sezalory, pojasnila koji to jeans obožavaju francuske trendseterice i zašto.

Sezalory tvrdi kako u 2020. neće postojati trend traperica koji će se istaknuti, već da je važno odabirati bezvremenski jeans koji ćete moći nositi desetljećima, sve dok potpuno ne izblijede i poderaju se.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

New 👖 styles @rouje 🔥

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

'Cilj je ne izgledati kao da ste u trendu. Umjesto da se vode najnovijim trendovima, Francuskinje preferiraju bezvremenske komade na koje se mogu osloniti u svakom trenutku. DObar par traperica svakako je jedan od tih komada. Ne mogu govoriti u ime svih žena, ali mislim da će ove godine Francuskinje posezati za klasičnim komaima koji će nadživjeti trendove', rekla je Sezalory.

Nakon kratke pauze ove se sezone u modu ponovno vraćaju skinny traperice, a zanimljivo je da Francuskinje, osim traperica ravnih krojeva, rado biraju i ovaj model.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Over oversized

Objavu dijeli Leia Sfez (@leiasfez)

'Savršene skinny traperice odjevni su komad koji laska svakoj figuri, a Francuskinje vole bezvremenske krojeve, vole kada traperice imaju malo elastina i kada su mekane na dodir. Ovo je dobra vijest, ako ste ljubiteljica skinny jeansa', poručila je dizajnerica.

Ako se dvoumite kakve traperice kupiti, Sezalory preporučuje tamniji traper koji je lakše uklopiti u svaki stajling.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Un été en hiver 🌞

Objavu dijeli Ellie (@slipintostyle)

'Tamni traper ide u skladu sa svakim godišnjim dobom', dodala je dizajnerica.