PRELIJEPA ENGLESKINJA

Čista elegancija: Rosie Huntington-Whiteley dokazala kako skinny traperice još nisu za 'otpis'

27.02.2020 u 13:26

Bionic
Reading

Rosie Huntington-Whiteley, bivša Victorijina anđelica, kad je u pitanju moda jednostavno ne zna za greške

Lijepa Engleskinja koja je paralalno s radom u svijetu mode, ostvarila uloge i u filmovima poput 'Mad Max: Fury Road' i 'Transformeri', modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama te briljira i kad nije na crvenom tepihu.

  • +6
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Atraktivna supruga glumca Jasona Stathama, nije promaknula fotografima u još jednom izdanju za čistu peticu.

U crnom od glave do pete potvrdila je dobro poznato pravilo kako je modni minimalizam uvijek na cijeni.

U smoking sakou ispod kojeg je nosila dolčevitu (oboje s potpisom Wardrobe.Nyc) te skinny trapericama, Rosie je privlačila poglede, a raspuštena kosa i retro sunčane naočale dodatno su podignuli ovaj look koji bi se bez problema mogao isfurati i na nekom poslovnom sastanku.

Iako se predviđa modni kraj skinny modelima traperica, čini se da ih Rosie još nije 'umirovila' pa je crne uske traperice uspješno iskombinirala s gležnjačama na petu.

Zgodna plavuša koja s Jasonom ima dvogodišnjeg sinčića Jacka, velika je ljubiteljica luksuzne modne kuće Bottega Veneta pa je u ovaj all black stajling ukomponirala i njihovu prepoznatljivu vrećastu torbicu, model 'Jodie' od isprepletene kože. Skupocjena torbica čija je cijena od čak 22 tisuće kuna predmet je žudnje mnogih fashionistica i jedan je od najtraženijih modnih dodataka u prošloj godini.

U jednom je ranije intervjuu, Rosie otkrila kako joj je trebalo godinu dana da se vrati na staru kilažu nakon poroda, no da se nije time opterećivala jer joj je briga o djetetu na prvom mjestu.