STIGLA U LONDON

Melania Trump ne prestaje se hvaliti skupocjenim kaputima, a mi se ne možemo odlučiti koji je bolji

03.12.2019 u 15:14

Bionic
Reading

Nakon što je javnosti predstavila blagdanski okićenu Bijelu kuću, prva dama Amerike Melania Trump sa suprugom Donaldom zaputila se u britansku prijestolnicu

Mnoštvo fotoreportera okupljenih ispred predsjedničke rezidencije u Washingtonu tradicionalno je zabilježilo odlazak predsjedničkog para Trump prema avionu Air Force One s kojim su se ovoga puta zaputili u službeni posjet Ujedinjenom kraljevstvu.

S kišobranom u ruci, Melania Trump Južnim travnjakom prošetala je u klasičnom crnom kaputu s potpisom britanske modne kuće Burberry i parom visokih, crnih čizmi iznad koljena od brušene kože.

Melania Trump Izvor: EPA / Autor: SHAWN THEW

Nakon što je proslavljeni talijanski dizajner Riccardo Tisci preuzeo funkciju kreativnog direktora britanske modne kuće Burberry, prva dama Amerike pokazala se jednom od ranih obožavateljica njegovog rada pod okriljem ovog kultnog brenda. U komadu s potpisom Burberry, točnije kaputu od smeđe, brušene kože, ugledana je uoči proslave američkog Dana zahvalnosti.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Sletjevši u londonsku zračnu luku, Melania je viđeno izdanje prije ulaska u avion tradicionalno zamijenila novim.

Crni kaput s potpisom Burberry zamijenila je crvenim modelom s potpisom brenda Calvin Klein koji stiže s odgovarajućim remenom oko struka. Iako su rijetki trenuci kada se Melania u javnosti pojavljuje u već viđenim komadima, spomenuti kaput imala je priliku nositi na Valentinovo 2017. godine.

Melania Trump Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Kao velika ljubiteljica salonki s dodatkom vrtoglave stiletto potpetice, Melania i ovoga puta ništa nije željela prepustiti slučaju uskočivši u klasični crni model s potpisom omiljenog dizajnera obuće, Christiana Louboutina.