DOMOLJUBNA TEMA

Evo kako je ove godine Melania Trump uredila Bijelu kuću za božićne blagdane

02.12.2019 u 10:19

Bionic
Reading

Nakon što su američki Dan zahvalnosti u krugu obitelji odlučili proslaviti u Palm Beachu, predsjednički par Trump krajem vikenda vratio se u Washington, a početkom adventa prva dama Melania Trump na društvenim mrežama otkrila je kako izgleda blagdanski ugođaj u Bijeloj kući

Američkoj predsjedničkoj obitelji ovo je treći Božić u Bijeloj kući, a u duhu tradicije prvoj dami Melaniji Trump pripala je čast okititi unutrašnjost predsjedničke rezidencije po vlastitoj želji.

Ovoga vikenda poznata Slovenka na svom službenom profilu na Instagramu otkrila je djelić blagdanske atmosfere u Bijeloj kući, za koju je zaslužna vojska volontera.

Na objavljenim fotografijama nalazi se nekoliko volontera koji marljivo izrađuju blagdanske ukrase i pričvršćuju domoljubne vrpce za božićno drvce, uz klasične ukrase, crvene lampice. Prema Newsweeku, službeno uključivanje lampica na božićnom drvcu u Bijeloj kući predviđeno je za 5. prosinca, iako javnost tek treba vidjeti cjelokupno izdanje blagdanski uređene predsjedničke rezidencije u Washingtonu.

  • +14
Bijela kuća, blagdanski ugođaj 2019. Izvor: Profimedia / Autor: SMG / Zuma Press / Profimedia

Još u srpnju Melania je na Twitteru otkrila kako je započela planove za božićno ukrašavanje Bijele kuće, a prošloga tjedna dočekala je veliko božićno drvce iz Pennsylvanije koje će krasiti Plavu sobu.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svojom posljednjom objavom u formi videa na Instagramu, Melania je dala veći uvid u blagdanski uređene prostorije u Bijeloj kući, pritom otkrivši kako je glavna dekorativna tema domoljublje.

Bijela kuća u božićnom ruhu Izvor: Profimedia / Autor: simon leigh / Alamy / Alamy / Profimedia