TAYLOR SWIFT

Ne očekujem ništa od Grammyja

28.01.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Premda ima čak osam nominacija za prestižnu američku glazbenu nagradu Grammy, 20-godišnja country senzacija Taylor Swift kaže da se ipak ne nada puno

Plavokosa ljepotica koja je svojim albumom Fearless osvojila svjetske top ljestvice otkrila je u nedavnom intervjuu za Rolling Stone da ne očekuje ništa od Grammyja

'Jedino što sigurno znam je da ću biti na svečanosti dodjele. No zbilja ne planiram ništa niti mogu predviđati što će biti. Nikad ne znate što se može dogoditi. Velika čast mi je biti nominirana u osam kategorija, zbilja sam bila jako uzbuđena kad sam to saznala. Vidjet ćemo sve na dodjeli u Los Angelesu', rekla je Taylor.

Swift je otkrila i kako je provela nezaboravne božićne praznike sa svojom obitelji u Nashvilleu

'Moj brat iduće godine odlazi na koledž, a ja se za nekoliko mjeseci selim iz roditeljskog doma. Stoga je to bila prilika da se cijela obitelj okupi i da zajedno proslavimo Božić', kaže Swift.

Na svečanosti 52. dodjele nagrade Grammy, koju će voditi reper LL Cool J, svoj su dolazak najavili Katy Perry, Ringo Star, Smokey Robinson, Depeche Mode, Coldplay i drugi.

Grammy će se održati 31. siječnja 2010. u Staples Centru u Los Angelesu.