NEOPTEREĆENA GLUMICA

'Ne nosim štikle osim ako stvarno ne moram'

29.03.2016 u 15:18

Bionic
Reading

Naomi Watts poznata je po sjajnim kombinacijama na crvenim tepisima, a u sezoni dodjele filmskih nagrada lijepa glumica redovito završava na listama najbolje odjevenih ljepotica

Iako oduševljava svojim stylinzima na glamuroznim događanjima, glumica privatno ipak preferira udobnost.

'Uživam na crvenim tepisima jer je to ipak prilika da se izrazite na jedan način. No mene ipak nećete vidjeti u štiklama ukoliko ih baš ne moram nositi', izjavila je Naomi u intervjuu za NewBeauty, u kojem je iznijela i svoj stav prema botoksu i starenju u Hollywoodu.

'Osobno mislim da ću se teško odlučiti na botoks, no isto tako teško je oduprijeti mu se! Ponekad pomislim da mi treba pomoć. No štogod drugi odlučili napraviti sa svojim licem, to mi je u redu, ja neću suditi. Naravno da i ja želim izgledati najbolje što mogu, ali biram uloge koje odgovaraju mojim godinama. Moram biti u stanju i svojim licem pričati priču lika u koji sam ušla. No nikad ne reci nikad', diplomatski je rekla 47-godišnja glumica i dodala da je mirenje sa starenjem i godinama najbolje što možemo naučiti.

Priznaje da i sama ima dobrih i loših dana, kad se osjeća kao da je na vrhu svijeta i sve joj je super, a opet ima dana kad se iznutra osjeća kao da joj je 28 – sve dok ne uhvati svoj odraz u ogledalu ili vidi svoju fotografiju te shvati da je to vrijeme ipak prošlo.

Iako se još uvijek suzdržava od tretmana botoksom, otkriva da je velika ljubiteljica triad faciala, kombinacije tretmana mikrodermoabrazije, nakon koje slijede terapija pod LED svjetlima i nježan piling, no ponekad, otkriva Naomi, dobro dođe i poneki iskušani make up trik.

'Jednom mi je vizažistica savjetovala da nanosim rumenilo što je više moguće na jagodičnim kostima, gotovo do ispod očiju. To je dobar trik - zaista izgledaš bolje, a opet prirodno.'

Naomi Watts u uskrsnom šopingu