PIPPA MIDDLETON:

'Ne mogu vjerovati da sam postala slavna zbog stražnjice'

22.10.2012 u 09:36

Bionic
Reading

Na vjenčanju svoje sestre zablistala je u haljini Alexandera McQueena koja stoji gotovo 190.000 kuna i postala slavna zbog svoje stražnjice, no ambiciozna mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea ovog će tjedna započeti turneju po knjižarama u Velikoj Britaniji na kojoj će promovirati svoju prvu knjigu o organiziranju zabava naslovljenu 'Celebrate'. Ipak, odbila je intervjue i televizijske nastupe budući da je svjesna kako neće moći izbjeći pitanja o svojoj sestri i princu Williamu

Nakon što se konzultirala s Kate, Pippa Middleton odbila je sve ponude za intervjue i televizijske nastupe kako ne bi kompromitirala kraljevsku obitelj. Pippa je svjesna da promociju knjige mora pažljivo voditi budući da zna da će je mediji pitati o Williamu i Catherine, navodi izvor blizak kraljičinoj sestri.


Ipak, sestra Kate Middleton progovorila je za britanski Daily Mail o pritisku kojem je izložena nakon što je vjenčanje njezine sestre s princem Williamom u travnju prošle godine i nju učinilo poznatom.
'Bila sam iznenađena kad sam postala globalno poznata prije svoje tridesete, i to na račun sestre, šogora i svoje stražnjice', rekla je Pippa.

'Jednog ću dana možda biti u mogućnosti da vidim u tome smisao, ali u međuvremenu moram reći da ta slava ima svoju dobre i loše strane. Dobila sam priliku o kojoj mnogi mogu samo sanjati, no ja sam tipična djevojka koja pokušava stvoriti karijeru i sama se predstaviti u ponekad prilično čudnim okolnostima. Po prirodi sam optimist, pa obično vidim samo prednosti svoje situacije. Jedna od dobrih stvari je prilika da objavim knjigu', dodaje.

'Znam da će mnogi od vas kupiti knjigu zbog čiste znatiželje', piše u uvodniku svoje knjige Celebrate. 'Uvjeravam vas da je i meni čudno koliko se pisalo o meni, dok sam istodobno učinila tako malo da se predstavim. Ovo je moja prva stvarna prilika da se predstavim i uživala sam u svakoj minuti.'

Pippa objašnjava kako je knjiga vodič za kućne zabave te da je temeljena na njezinom iskustvu. Izdavač joj je nudio angažman ghost-writera, no ona je tu ponudu odbila. Procjenjuje se da je Pippin ugovor s izdavačem vrijedan čak 400.000 funti. Početak promocije Pippa će obilježiti raskošnom zabavom na kojoj Kate neće prisustvovati jer je princ William na dužnosti kao pilot RAF-a.

Možda će, procjenjuje Mail Online, vojvotkinja ipak u posljednjem trenutku promijeniti mišljenje i doći budući da podržava sve što radi njezina sestra.