SEKSI MANEKENKA

Ne biste vjerovali čega se nauživala Jelena Orešković

29.03.2012 u 12:15

Bionic
Reading

Prezgodna mama Jelena Orešković sretna je zbog mira i obiteljskog života kojem se potpuno posvetila

Bivša manekenka Jelena Orešković izazvala je pravu senzaciju kad je došla u Millenium lounge bar jer neki njezini prijatelji nisu znali da je iz Pariza došla u Zagreb. Svi su bili oduševljeni što je stigla doma.

'Nedostaju mi moji svi ljudi, ali dođu oni često do mene. Neki manje, neki više, ali trudim se da ih sve ugostim. Sve ih nagovaram da dođu. Nedostaje mi naša muzika. Takve stvari. Ali najviše ipak uži krug prijatelja. Mislim da su se možda ljudi pokvarili. Možda mi je to i prije malo smetalo, pa zato sad uživam. Uživam u puno većem prostoru, prodisala sam', rekla nam je Jelena koja je zbog ljubavi i obitelji preselila u Pariz.

Njezin je život u potpunosti posvećen kćeri Pantheu i njezinom nevjenčanom suprugu Hermidasu, a Jelena nam je rekla da će joj kći učiti i hrvatski.

'Ona ima tek osam mjeseci. Dobili smo neke savjete oko učenja jezika. Kažu da je najbolje s djetetom govoriti jezikom srca. Mislila sam je učiti paralelno i engleski jer sam na početku bila bolja u engleskom nego u francuskom. No, kažu da to zbuni dijete. Kažu da svaki roditelj treba govoriti s bebom materinjim jezikom. Moj suprug Hermidas će na perzijskom, ja ću na hrvatskom. Ona će vrlo brzo u vrtić gdje će učiti francuski. Engleski pričamo Hermidas i ja međusobno. Tako da će učiti četiri jezika od starta, četiri fakulteta. Nadam se da neće imati poteškoća', kaže Jelena koja kaže da je sretna jer je našla svoj mir.

'Vodim baš obiteljski život. Oko 30. su me baš počeli hvatati majčinski osjećaji. Ako je itko prije živio i išao po muzikama i plesao po stolovima, to sam ja. Tako da mi to nimalo ne nedostaje. Baš sam se dobro iživjela. Sad sam skroz u obiteljskom životu. Naravno da Das i ja izađemo i provedemo se, ali to bude jednom u mjesec dana. Sve ostalo je mirnije. On je dobio dijete u 47. i totalno se posvetio tome', dodaje Jelena koja je jako zadovoljna, ali se boji pričati o privatnoj sreći tako da ništa ne urekne.