klaunovidoktori

Crveni nosovi nastavljaju s misijom vraćanja sreće i optimizma putem društvenih mreža

16.04.2020 u 12:11

Bionic
Reading

Već deset godina misija CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora je ista - vratiti djeci trenutke radosti, igre i bezbrižnosti, te osobama u teškim i kriznim situacijama vratiti osjećaj sreće i optimizma

Zbog epidemije koronavirusa u ovom periodu ne možemo posjećivati djecu u bolnicama niti starije osobe u domovima. Sa sigurne udaljenosti nastavljamo misiju i donosimo osjećaj radosti i smijeha svoj djeci koja se sada nalaze u otežanim okolnostima, a njihovim roditeljima donosimo trenutak predaha i olakšanja.

Smijeh nema granica, radost širimo putem naših društvenih mreža. Pratite nas na našim društvenim mrežama - Facebook, Instagram i YouTube. Redovito objavljujemo kratke videe s klaunskim skečevima, a svaki utorak, četvrtak i subotu od 15:30 do 15:50 putem Facebook Live-a imate priliku družiti se s klaunovima jer s klaunom nisi sam.

Dijelite sadržaj koji vas je razveselio i uljepšao vam dan, dijelite ga s vama dragim osobama - jer smijeh pomaže.

Trenutačno radimo na tome da putem naših suradnika u bolnicama omogućimo izravno online druženje klaunovadoktora s djecom u bolnicama.  

Sretni smo što je naš rad prepoznat i da ima pozitivan utjecaj. Primili smo puno pozitivnih reakcija i komentara poput ovih: „Za ova vremena kada klaunovidoktori ne mogu posjetiti bolnice, super način za uveseliti sve.“, „Djeca presretna, smiju se.“, „Odlično ljudi,  samo naprijed“.

I ovim putem iskreno zahvaljujemo našim donatorima, zbog čijih donacija smo u prilici pružiti #noslonac djeci i njihovim roditeljima u ovom razdoblju kada je to najpotrebnije.

Humor i smijeh čine nas jačim i otpornijim, a vraćanje osjećaja sreće i optimizma u teškim situacijama naša je misija.