ZA SVE FILMOLJUPCE

Nastavak Pčelica matineje uz film Planet 51

28.04.2011 u 11:40

Bionic
Reading

Na radost velikih i malih filmoljubaca, besplatne Pčelica matineje nastavljaju se i ove subote 30. travnja u 11 sati u kinu Europa filmom 'Planet 51'

Urnebesna animirana avantura 'Planet 51' govori o američkom astronautu, kapetanu Charlesu 'Chuck' Bakeru koji otkriva novi, sasvim nepoznati planet, sinkronizirana je na hrvatski i namijenjena svim uzrastima.

Za roditelje malih filmoljubaca osmišljena je i dodatna pogodnost. Naime, roditelji čija djeca mogu i žele sama biti u kinodvorani za vrijeme projekcije moći će razmijeniti brojeve mobitela s dežurnim osobljem, apsolventima Pedagoške akademije, s kojima će u slučaju potrebe moći stupiti u kontakt.

Sljedeća Pčelica matineja održat će se u nedjelju 15. svibnja, kada će biti prikazan film 'Tajna Kellsa', animirani spoj magije, fantazije i keltske mitologije, namijenjen djeci starijoj od osam godina.

Kino Europa i Zagrebačka banka počeli su zajednički projekt besplatnih Pčelica matineja 16. travnja, a matineje vikendom za najmlađe nastavit će se do kraja ove godine.

Raspored Pčelica matineja do kraja lipnja dostupan je na www.kinoeuropa.hr