DIVNA U CRNOM

Našoj predivnoj glumici dovoljan je samo detalj da sve očara

18.02.2014 u 13:17

Bionic
Reading

Glumica Marijana Mikulić, premda kaže da još nije našla neki svoj modni izričaj, na predstavljanju projekta Redesign izgledala je sjajno u crnoj kombinaciji s crvenim ružem

'Moram priznati da nisam još našla neki svoj modni izričaj, ali kako surađujem s Kristinom, za određena događanja ona 'dizajnira' moj izgled. Zadovoljna sam stylingom i super se osjećam u takvoj modi', rekla je Marijana.

No budući da je trenutačno okupirana malom bebom, najbolje se osjeća u udobnoj odjeći.

'Trenutno se, budući da sam rodila, super osjećam u tajicama i tunikama, uspijevam time zakamuflirati ostatke trbuha', iskrena je lijepa glumica koja, kada je vraćanje u formu u pitanju, ništa ne prepušta slučaju.


Naime, nakon prve trudnoće u kojoj se udebljala 30 kilograma, nakon porođaja joj je ostalo 15 kg te je krenula na tretmane LPG uređajima kojima se rade drenaže razbijanje celulita i zatezanje kože, koja se opušta nakon porođaja.

S tretmanima je ovaj put krenula ranije, a nakon drugog porođaja ostalo joj je samo šest kilograma viška. Druga trudnoća bila je i znatno drugačija pa je u 38. tjednu trudnoće još nosila kožne hlače.

Kad je moda u pitanju, kaže da nema toga što ne bi isprobala.

'Jedino možda ne bih otkrivala trbuh, ali ostalo. Ma svašta ja stavljam na sebe', kroz smijeh komentira zgodna glumica.