tek joj je 14

Naslijedila maminu ljepotu: Kći Michaela Douglasa plijenila poglede na glamuroznoj reviji

09.04.2018 u 12:40

Bionic
Reading

Njujorško predstavljanje kolekcije visoke mode s potpisom talijanskog dvojca Dolce & Gabbana nisu željela propustiti brojna poznata lica, a posebnu pažnju plijenila je 14-godišnja kći glumca Michaela Douglasa i velške ljepotice Catherine Zeta-Jones

U društvu majke, 14-godišnja Carys Zeta Douglas plijenila je pažnju javnosti prilikom dolaska na glamuroznu reviju dvojca Dolce & Gabbana u opernoj kući Metropolitan u centru Lincoln.

I dok je velška glumica zablistala u izazovnom izdanju stvorenom od čipkaste haljine midi dužine s korzetnom podstavom, njezina 14-godišnja kći odlučila je pratiti reviju iz prvih redova u kombinaciji cvjetnog korzetnog topa bez naramenica, crnim hlačama cigareta kroja i štiklama s detaljem ruže na peti.

  • +8
Catherine Zeta-Jones i Carys Zeta Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako sama poprilično nesigurna u samu sebe, svoju 14-godišnju kćerku Catherine pokušava naučiti važnosti da bude snažna i puna samopouzdanja. 'Pokušavam usaditi u nju, ali i u sebe, to samopouzdanje. No, naravno, u svakoj ženi postoje te nesigurnosti. Ja sam zaposlena majka i moje su nesigurnosti uvijek prisutne', svojedobno je izjavila.

  • +25
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao jedan od najdugovječnijih parova u Hollywoodu, Catherine Zeta-Jones i 25 godina stariji Michael Douglas ponosni su roditelji 17-godišnjem sinu Dylanu i 14-godišnjoj Carys.