MINIMALIZAM JE OUT

Narančasta je nova crna: Ova je boja pokorila beauty industriju

29.07.2019 u 13:25

Bionic
Reading

Vizažisti diljem svijeta proteklih su tjedana vjerni samo jednoj boji sjenila - narančastoj. Ova odvažna ljetna boja najnoviji je hit u beauty industriji, a trend su već isprobale i brojne slavne ljepotice poput glumice Margot Robbie i reality zvijezde Kim Kardashian

Jarke, upečatljive boje ove sezone su vodeći ljetni adut, no kada govorimo o efektnim bojama, to se do sada uglavnom odnosilo na odjeću i modne dodatke, ali ne i na dekorativnu kozmetiku. No, sudeći prema vizijama i inspiracijama slavnih vizažista i beauty stručnjaka, takozvani 'no make up' make up ovog ljeta zamijenit će jarke boje, a posebni 'bum' doživjela je narančasta.

Slavna reality zvijezda i vlasnica kozmetičkog brenda KKW beauty Kim Kardashian predstavila je prije nekoliko dana svoju novu koleciju pod nazivom Sooo Fire s naglaskom na narančastoj boji, a prije nje ovu je trendi boju prepoznala i njezina polusestra Kylie Jenner koja je također vlasnica planetarno uspješnog kozmetičkog brenda Kylie Cosmetics.

Vodeći svjetski vizažisti Pati DuBroff, Nam Vo, Patrick Ta i Katie Jane Hughes na svojim Instagram profilima redovito objavljuju svoje vizije make up-a s naglaskom na narančasta sjenila koja po onome što smo imali prilike vidjeti savršeno pristaju uz bilo koji tonalitet kože i boju kose.

Make up look koji je vizažistica Pati DuBroff osmislila za Margot Robbie povodom losanđeleske premijere filma 'Once Upon a Time in Hollywood' izazvao je gomilu pozitivnih reakcija, ali i sve više sličnih look-ova koje su vizažisti pokušali rekreirati.