NOVI STATUSNI SIMBOL

Ove slušalice postale su hit među slavnima, a nije im odoljela ni Carrie Bradshaw

01.02.2023 u 10:11

Bionic
Reading

Nova godina, nove slušalice. Čini se da je to slučaj s modelom AirPods Max brenda Apple koje su postale hit dodatkom trenutka, s vojskom slavnih obožavatelja

Bella Hadid, Timothée Chalamet, Sarah Jessica Parker i brojni drugi prihvatili su ove Appleove slušalice koje se stavljaju preko uha kao dio svojih ležernih stajlinga izvan dužnosti.

Kada se nose preko udobne kape ili navučene majice s kapuljačom, ove slušalice prepoznatljivog dizajna označavaju ležeran i skroman luksuz, ali i novi statusni simbol.

Kako prognozira modna biblija Vogue, ovaj gadget uskoro bi mogao postati poput Starbucksove šalice u stajlinzima zvijezdi s početka milenija.

Ako su žičane i originalne AirPods slušalice nudile minimalizam usklađen s milenijalcima, AirPods Max model doima se kao maksimalizam s okusom generacije Z.

Izdane godinu dana nakon odlaska Johnnyja Ivea, Appleovog dugogodišnjeg šefa dizajna, slušalice se doimaju kao hrabar novi smjer za liniju dodataka tvrtke koja se širi. Tijekom svog mandata, Ive je više puta izrazio svoju ljubav prema čistom, jednostavnom dizajnu proizvoda. Ništa od toga ne može se naći u slušalicama Airpod Max, s dramatičnom trakom za glavu, ogromnim jastucima i ‘svemirskim’ kućištem za punjenje.

Slušalice Airpod Max zadovoljavaju svojom dopadljivom razmetljivošću, dostupne su u šarenom nizu boja i po cijeni od oko četiri tisuće kuna.

No, što je možda još impresivnije, ovaj traženi dodatak brzo se razvija u nešto više od funkcionalnog (i prostorno opremljenog zvukom) načina slušanja glazbe. Postaju i statusni simbol. To je dokazano time što su društvene mreže prepune ljudi koji žude za ovim slušalicama.

Trenutačno je jedno sigurno: što veće i odvažnije, to bolje. A što je veće i odvažnije od nošenja onoga što je u biti Hummer među slušalicama?

Sarah Jessica Parker također je razvila ljubav prema Appleovim hit slušalicama, premijerno lansiranih u prosincu 2020. godine. Ovoga tjedna s njima je viđena u odlasku sa seta nove sezone serije ‘I tek tako...’ , nošenim preko zalizane punđe.

  • +3
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: BROSNYC / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA