ZA DAME I GOSPODU!

Najudobniji modeli obuće za zimske dane stižu iz are

14.01.2019 u 15:49

Bionic
Reading

Pravi zimski dani tek stižu, a vi još niste potpuno spremni za uživanje u zimskim radostima? Pronašli smo modele za potpunu udobnost i toplinu vašeg stopala koje nećete htjeti izuti

Ara Shoes GoreTex kolekcija za nju i njega donosi potpuno nepropusne modele prilagođene svim vremenskim uvjetima, a sve zbog ugrađenog gore-tex materijala. Osim vrhunske kvalitete i funkcionalnosti, ovi modeli idealni su i za poslovne i ležerne kombinacije u hladnim danima. Tražite li toplu obuću za duge šetnje, topla GoreTex kolekcija nudi crne i zagasite boje kožnih čizama ispunjenih krznom koje čuvaju stopalo od hladnoće i vlage. Ako pak trebate finije gležnjače ili cipele za svakodnevne odjevne kombinacije i poslovni look, u City GoreTex kolekciji pronađite klasične crne modele s mekanim i podstavljenim ulošcima za nevjerojatnu udobnost tijekom cijelog dana. Za sportsku i ležerniju kombinaciju odaberite crne, tamnoplave, bordo ili sive Sportske GoreTex modele.

  • +9
GoreTex kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ne postoji izgovor za uživanje jer su uz arine modele udobnost i kvaliteta rezervirane za sve stilove i sva godišnja doba. Dobro nam došla zima!

Sve modele ara Shoes obuće i torbica, neke čak i uz 30% popusta, možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.