VRIJEME JE ZA RUČAK

Najslasniji recepti za pripremu piletine

28.05.2013 u 10:24

Bionic
Reading

Piletina je zahvalno meso za pripremu zato što može biti vrlo brzo gotova, a kombinacija je bezbroj

Volite li ovo godišnje doba više provoditi na otvorenom ili se baviti nekim svojim hobijima, vjerojatno odvajate manje vremena za kuhanje.

Piletina je upravo zbog toga zahvalna namirnica, a uz nekoliko jednostavnih recepata uvijek ćete imati ukusan ručak na stolu.

I najbolji kuhari znaju da ponekad jelo ne uspijeva kako smo zamislili jer ne znamo dovoljno trikova. Želite li spremiti mekana i sočna pileća prsa, recept i savjeti nalaze se ovdje.

Ako vam je slučajno dosadila klasična priprema piletine pa primjerice za nedjeljni ručak želite servirati nešto drugačije, probajte pripremiti piletinu punjenu sirom koji se topi u ustima i brokulom koja će dati poseban štih.

Ne znate li kako pripremiti cijelo pile, a da bude sočno iznutra i hrskavo izvana, evo uputa kako to postići. Za jušniju verziju, ovdje se nalazi recept za složenac od piletine s ljutim umakom i mozzarellom, a želite li iskoristiti komade piletine ostale od tjednog kuhanja, možete to napraviti prema receptu za ukusnu piletinu s paprikama