SAMO ZA ODABRANE

Najskuplje na svijetu: Kylie Jenner pohvalila se natikačama Birkenstock koje koštaju gotovo pola milijuna kuna

17.02.2021 u 09:40

Bionic
Reading

Američki umjetnički kolektiv sa sjedištem u njujorškom Brooklynu svojim je postupkom šokirao modni svijet - rastrgao je četiri skupocjene torbe Birkin s potpisom luksuznog brenda Hermes kako bi stvorio najskuplju verziju anatomskih natikača Birkenstock, a jedan od ukupno 10 modela dospio je u ruke Kylie Jenner

Prepoznatljivi model anatomskih natikača Arizona s potpisom njemačkog obiteljskog brenda Birkenstock dobio je novi modni tretman zahvaljujući umjetničkom kolektivu MSCHF.

Legendarne natikače, koje posljednjih sezona slove za najpoželjniju obuću na modnoj sceni, zaradile su 'Birkin tretman'.

Birkinstockove natikače, kako ih je prozvao umjetnički kolektiv, stvorene su od rastrganih dijelova skupocjene torbe Birkin brenda Hermes i u prodaji iznose između 200 tisuća i vrtoglavih pola milijuna kuna.

Jedna od rijetkih sretnica kojima je pošlo od ruke postati vlasnica skupocjenih natikača je beauty mogulica i reality zvijezda Kylie Jenner. Slavna Jennerica natikačama se pohvalila na Instagramu, otkrivši kako je riječ o poklonu. Kylie je luksuzne sandale dobila od MSCHF-a koji je svjestan da je reality zvijezda hodajuća reklama.

'Hvala @mschf', napisala je Kylie na fotografiju crnih sandala sa slatnih detaljima koje su stigle u prepoznatljivoj narančastoj kutiji. Prema pisanju portala New York Times, MSCHF je kreirao ukupno 10 pari luksuznih Birkin Birkenstock sandala, a poznato je samo nekoliko imena koje su upecale svoj. Vlasnici sandala su reper Future i pjevačica Kehlani, kao i jedan anonimni kolekcionar.

  • +11
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Iako je njezina sestra veliki fan Bikenstock sandala, Kylie nikad do sad nije slikana u njima. No, imamo neki osjećaj da bi se to vrlo brzo moglo promijeniti. Ipak, u svojoj kolekciji slavna ljepotica ima minimalno 20 Kelly i Birkin torbica s potpisom luksuzne modne kuće Hermès.