NAGRADNJAČA

Najpoznatiji svjetski brend leća u boji ekskluzivno u Bliss studiju

30.05.2014 u 09:53

Bionic
Reading

MesmerEyez, najpoznatiji i najcjenjeniji svjetski brend leća u boji, od sada je dostupan i u Hrvatskoj, ekskluzivno u Bliss studiju za njegu lica i tijela. MesmerEyez leće koriste mnogobrojne slavne osobe, a o značaju ove britanske kozmetičke tvrtke svjedoče i uspješne suradnje s poznatim vizažistima cijenjenih svjetskih modnih brendova, kao što su Dolce&Gabbana, Armani te Vivienne Westwood. Također, MesmerEyez leće učestalo nose modeli Voguea, Grazie i London Fashion Weeka.

U Bliss studiju za njegu lica i tijela trenutno je dostupno 16 nijansi leća plave, zelene, ljubičaste, smeđe i sive boje, a uz to će se moći birati između natural i illuzions nijansi, ovisno o prirodnoj boji očiju. Kada se ne nose leće je potrebno adekvatno čuvati, stoga se u ponudi nalazi i kutijica sa tekućinom u koju se leće spremaju. MesmerEyez leće u boji odlikuje iznimna udobnost prilikom kontakta s očima, dok na sam vid nemaju nikakav utjecaj. Riječ je o tromjesečnim mekanim kontaktnim lećama bez dioptrije koje milijuni ljudi diljem svijeta koriste kao neizostavan modni dodatak.

MesmerEyez od samoga početka odlikuje i iznimna inovativnost te su već 2005. godine postali jedini proizvođač kozmetičkih leća za oči koji je primijenio tehnologiju najtanjih postojećih kontaktnih leća uz istodobno zadržavanje visoke razine udobnosti i kvalitete. Ovaj brend raspolaže s preko 300 različitih nijansi kontaktnih leća, što je najveći raspon raspoloživih boja u svijetu.

Tportal.hr i Bliss studio svojim čitateljima poklanjaju tri poklon bona u vrijednosti od 100kn!

Nagradu su osvojile:

Sanja Srdić
Višnja Matković
Ines Đukić

Dobitnici poklon bon podižu na porti tportala, Harambašićeva ulica 39a, radnim danom od 17 do 19 sati uz predočenje osobnog dokumenta.