ZAČINITE SEKS

Najpopularnije proljetne seksualne odluke

31.03.2011 u 09:09

Bionic
Reading

Zaboravite na odluke o manje kalorija, zdravijem životu, vježbanju ili o novoj dijeti na koju krećete svakog ponedjeljka. Donosimo vam seksualne odluke kojih ćete se zaista bez problema pridržavati, a koje će vam obogatiti ljubavni život

Ima li boljeg vremena za buđenje strasti i uljepšavanje ljubavnog života od proljeća. Mi vam donosimo neke seksi odluke kojih se vrijedi pridržavati

Hodajte bez donjeg rublja.
Kada mogu neke slavne osobe, zašto ne biste pokušali i vi. Odjenite novu proljetnu haljinu, preporučujemo ipak što dužu, i otiđite s dragim na večeru bez donjeg rublja. Seksi noć zajamčena.

Organizirajte jednom tjedno gole noći
. Ne zaboravite navući zastore. Uživajte u slobodi i goli obavljajte večernje zadatke. Možda na meniju bude i seks. Vjerujemo da će razodijevanje potaknuti maštu.

Odaberite nove seksi igračke.
Osim vibratora, postoje i druge razno razne sprave koje pojačavaju užitak. Zašto ne biste na ovaj način obogatili svoj život?

Prestanite glumiti orgazme. Seks nije intervju za posao i ne trebate nikoga zadiviti. Uživajte u seksu, opustite se, pobrinite se da istražujete jedno drugo, udovoljavate si i užitak neće izostati.

Šokirajte ga. Izađite mokri i nauljeni ispod tuša i potražite ga po stanu, a zatim se zajedno vratite seksi igricama. Ili odjenite samo staru majicu zaskočite ga i strastveno je strgajte dok ga ljubite. Vjerujemo, oduševit će ga promjena.

Iznenadite ga goli i odvucite pod tuš
Izmislite novu pozu. Zaboravite na kamasutre. Filmove za odrasle. Eksperimentirajte i izmislite neku vašu novu pozu.

Ostanite u štiklama tijekom seksa.
Gola tijela isprepletena u strasti i moćne štikle na nogama. seksi prizor nema što. Isprobajte ga ovo proljeće.

Poseksajte se na brzaka. Uzmite ga za ruku, otiđite do veš-mašine, recimo, i poseksajte se brzo, strastveno i žestoko.

Inicirajte seks.
Priđite mu s leđa i šapnite mu na uho neštoseksi. Pokrenite akciju i vaš dragi će se rado potruditi da seksi posaoobavi profesionalno. Oduševit će ga vaša inicijativa i strast.

Raspalite svjetla
i uživajte u svojim tijelima.

Ugasite sva svjetla i uživajte u dodirima.

Organizirajte večer seksa bez upotrebe ruku. Neka usta čine sav posao.