OBRAČUN NA TWITTERU

Najljepšu ženu na svijetu proglasio starom, a njezin odgovor nas je oduševio

17.05.2018 u 11:20

Bionic
Reading

Slavna američka pjevačica Pink, koju je magazin People ove godine proglasio najljepšom ženom na svijetu, na Twitteru se odlučila javno obračunati s anonimnim kritičarom njezinog izgleda

O svojoj odluci o 'prirodnom starenju' osebujna pjevačica Pink, pravog imena Alecia Beth Moore, odlučila je javno progovoriti na Twitteru nakon komentara anonimnog korisnika društvene mreže koji ju je nazvao 'starom'.

  • +10
Pink Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Online prepirka između slavne pjevačice i anonimne osobe korisničkog imena huachinago83 započela je nakon što je radijska stanica KIIS FM na svom Twitter profilu objavila vijest o 12- godišnjoj djevojčici koja je Pink uspjela ugodno iznenaditi na koncertu izvedbom njezina hita 'Perfect'.

'Wow Pink izgleda tako staro da bi se trebala zvati Purple', stoji u komentaru internetskog trola koji nije dugo čekao odgovor od slavne pjevačice.

  • +9
Pink Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Sigurno si iz LA-ja. Vidiš, postoji malo ljudi na ovom svijetu koji su odlučili dostojanstveno stariti. Ja sam zaradila svaku j****u minutu svojih 38 godina. Kako ti izgledaš? Nikad nisam čula za tebe dok nisi stavio moje ime u svoja usta. Zvat ću te ljubičastim trolom', napisala je Pink no tu nije stala.

'Na starenje gledam kao na blagoslov. Ako vaše lice ima linije oko očiju i usta, to znači da ste se u životu itekako smijali. Molim se da narednih deset godina izgledam starije jer to znači da sam živa', zaključuje Pink.

U obranu američke pjevačice stali su brojni fanovi, a jedan od njih je prokomentirao kako je jedva čeka vidjeti kada napuni 80-godina nadajući se da će i tada izvoditi egzibicije u zraku.

Na komentar fana, Pink je ironično odgovorila kako će se to sigurno dogoditi na turneji 'Bore i salo'.