SEZONA SNIŽENJA

Najljepši hit komadi do 100 kuna koje se isplati ugrabiti

10.07.2017 u 06:29

Bionic
Reading

Cijene odjeće u trgovinama tope se kao sladoled na ovim visokim temperaturama, stoga je pravo vrijeme da si priuštite pokoju krpicu i nadopunite ormar. Ako niste od onih koje obožavaju kopati po hrpi odjeće kako bi pronašle svoju veličinu ili zbog vrućina ni ne pomišljate na odlazak u šoping, bez brige. Sav smo posao obavili umjesto vas i pronašli najljepše trendi komade do 100 kuna kojima nećete odoljeti

3, 2, 1 - šoping! Sniženja su iz tjedan u tjedan sve veća, a mi smo odlučili pročešljati trgovine i za vas pronaći najpovoljnije i najljepše komade za kojima smo ludjeli ove sezone. Kako bismo vam olakšali potragu za odjećom koja vam je nužno potrebna te kako biste ciljano mogli odabrati one komade koji vam se najviše sviđaju, rasporedili smo snižene komade u šest kategorija - majice, haljine, suknje, hlače i kombinezoni, cipele i torbe. 

Sve što jedna žena može poželjeti smjestili smo na jedno mjesto, a vi se nesumnjivo nalazite na onom pravom. Prije svega, za posao, piće u gradu ili šetnju plažom potrebna vam je chic bluza ili upečatljiv top koji će podignuti svaku kombinaciju. Preporučujemo vam trenutno popularne crop topiće spuštenih ramena ili lepršavu bluzu s volanima, s kojima nećete pogriješiti.

  • +63
Majice, bluze i topići do 100 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Uz odgovarajući topić ili bluzu, svakako su vam potrebne prozračne hlače. Ove su sezone aktualna dva modela hlača - culotte i palazzo - za kojima lude svjetske trendseterice, a sudeći prema izboru u trgovinama, lagane široke hlače su sve što vam treba za svaki dan.

  • +44
Hlače i kombinezoni do 100 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ono bez čega ne možemo zamisliti nijedno ljeto svakako su lepršave haljine. Bez obzira odaberete li haljinice ili dugačke modele, s haljinom teško da možete pogriješiti. Najbolje od svega je što se lako kombiniraju. Navucite omiljenu haljinu, uskočite u sandale i spremni ste za pokret. Pogledajte kakve smo sve modne poslastice pronašli u trgovinama.

  • +50
Haljine do 100 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ne zaboravite si priuštiti jednu chic suknju A kroja u trendi gingham ili cvjetnom uzorku ili pak cool minicu povišenog struka. Ukoliko ne znate kako kombinirati suknju i istovremeno izgledati besprijekorno, saznajte ovdje.

  • +19
Suknje do 100 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ako žene nečemu ne mogu odoljeti, onda su to cipele, a pogotovo cipele do 100 kuna. Ovo je idealna prilika da ugrabite nekoliko trendi komada natikača, štikli, sandala ili pak čizmica koje se isplati kupiti unaprijed.

  • +46
Cipele do 100 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Još vam samo nedostaje cool torba i upravo ste složili trendi outfit u kojemu ćete mamiti poglede na gradskoj špici. Bacite pogled u našu galeriju i pronađite za sebe prostranu torbu za plažu ili clutch torbicu za grad koja će upotpuniti vaš novi stajling.

  • +20
Torbe do 100 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije