ljetni 'must have'

Ove su ljetne hlače preplavile trgovine i zaludile žene diljem svijeta

22.06.2017 u 15:19

Bionic
Reading

Ako već u svom ormaru nemate barem jedan primjerak ovih trendi hlača, onda je vrijeme da to promijenite. Palazzo hlače osvojile su poznate trendseterice i preplavile ulice, a mi vam donosimo najljepše komade koje možete pronaći po sniženim cijenama

Vrući ljetni dani zahtjevaju i 'lakšu', lepršavu odjeću koja se neće lijepiti uz kožu. Ove sezone, osim standarnih ljetnih haljina, trendseterice su poludjele za palazzo hlačama. Široke hlače trapez kroja u ljetnom izdanju preplavile su trgovine, a Hrvatice su već pohrlile po svoj primjerak ovog 'must have' komada.

Brojne poznate dame znaju da ove hlače vrlo lako mogu iskombinirati uz obični crop top ili bijelu majicu. Uz aktualne cvjetne uzorke koji su neizostavni dio proljetno-ljetnih kolekcija svake sezone iznova, palazzo hlače mogu se pronaći i u popularnom gingham ili vichy uzorku, kako ga često nazivaju.

Prugice su također jedan od poželjnijih trendova koje želite u svom ormaru, a palazzo hlače okomitih prugica učinit će vam golemu uslugu i izdužiti liniju. U moru ljetnih hlača, isprobajte upravo ovaj model u kojem ćete se osjećati kao da ništa ne nosite na sebi.

Ako već niste priuštili sebi jedne palazzo hlače, možda vas prva snjiženja koja su u trgovinama već počela potaknu da izaberete za sebe ovaj ljetni hit. Bez obzira odabere li elegante bijele hlače od lana ili one upečatljivog uzorka ili jarkih boja, teško možete pogriješiti s odabirom.

Pročešljali smo trgovine i za vas pronašli najljepše palazzo hlače koje su na sniženjima. Zavirite u našu galeriju i pronađite za sebe miljenice u kojima ćete zasigurno zablistati na gradskoj špici.

  • +14
Palazzo hlače novi su ljetni 'must have' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije