SLATKA ČAROLIJA

Najljepši božićni kolač ukras je svakog stola

18.12.2015 u 10:09

Bionic
Reading

Iz kuhinje slavne Marte Stewart proizlaze veličanstvena jela, a posebno smo oduševljeni kada predloži predivne kolače koje je jednostavno napraviti

Za božićne boriće koji će prekrasno izgledati na svakom blagdanskom stolu ne trebate posebne sastojke, kalupe ili sate i sate za izradu. Radi se o spoju klasičnih muffina koji uz kremu i kornete za sladoled postaju veličanstvena božićna delicija.

Kako ćete vidjeti u videu, nakon što ispečete muffine i nadjenete ih kremom, trebate pričvrstiti kornete za sladoled i zatim ih ukrasiti. Bilo bi najbolje napraviti bijelu kremu, a ako nemate recept, probajte s ovim muffinima s borovnicama, ali možete ih izbaciti.

Kremu na vrhu muffina, koja se vidi ispod korneta, posipajte kokosom pa će djelovati kao da je bor u snijegu. Na vrh ide i zvjezdica, ali možete se poigrati i staviti ukrase kakvih god se sjetite. Umjesto zvijezde, na kremu možete tako staviti sjajne jestive kuglice u jednoj ili više boja ili šarene mrvice pa ćete dobiti pravi okićeni borić.