MAMI POGLEDE

Najbolje odjevena Hrvatica pokazala kako se nosi hit torba sezone

22.03.2017 u 12:51

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić otvorila je sezonu ljetnih krpica pohvalivši se fotografijama na Instagramu na kojima nosi odjevne komade vlastitog brenda iz najnovije kolekcije te preslatki slamnati ceker koji je u potpunosti dominirao cjelokupnim stajlingom, a upravo smo njega uvrstili u našu galeriju najljepših slamnatih torbi koje će obilježiti ovu sezonu

Najbolje odjevena Hrvatica prema izboru našeg Fashion Gurua, s razlogom nosi tu titulu. Ako netko zna što je ove sezone u trendu, onda je to Ljupka Gojić Mikić koja se pohvalila fotografijama na Instagramu na kojima pozira u šarenim kombinacijama svoje modne linije Jolie Petite.

@joliepetitebyljupkagojic #tshirt 💛✌🏽

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

No ono što je nama zapelo za oko jest prekrasna slamnata Vanessa Seward torba koja je, ako je sudeći prema fotografijama s Ljupkina profila na Instagramu, njezin novi najdraži modni dodatak.

Uvijek savršeno dotjerana Ljupka zna da su slamnate torbe apsolutni hit ove sezone pa je brže bolje za sebe odabrala novu slamnatu mezimicu. Vanessa Seward okrugli ceker u potpunosti će podignuti svaki stajling, a isti zadatak uspješno je izvršila i kada je riječ o Ljupkinim outfitima.

#joliepetitebyljupkagojic #newcollection #spring #summer 💜

Objavu dijeli Jolie Petite by Ljupka Gojic (@joliepetitebyljupkagojic)

Manekenka je s fanovima podijelila dva ljetna stajlinga, prvi u vrućim traper hlačicama i Jolie Petite majici sa zvonolikim rukavima, a drugi u dugoj lepršavoj haljini cvjetnog uzorka, koja je također dio njezine nove kolekcije za proljeće/ljeto.

Našoj najuspješnijoj manekenki društvo je pravila i mlađa kći Mila koja je ispred fotoobjektiva razigrano pozirala držeći se s mamom za ruku.

@joliepetitebyljupkagojic 👗#newcollection #spring #summer #joliepetitebyljupkagojic 💜

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Već smo pisali o tome koliko su slamnate torbe popularne, a ako još uvijek ne znate gdje potražiti idealni slamnati ceker, zavirite u našu galeriju s najljepšim cekerima za gradsku špicu.

  • +12
Slamnate torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara, Net-a-Porter