PRIYANKA CHOPRA

Bivša Miss svijeta pokazala kako se nosi haljina kojoj brojne dame ne mogu odoljeti

25.07.2019 u 10:35

Bionic
Reading

Nekadašnja Miss svijeta, a danas uspješna holivudska glumica Priyanka Chopra trenutno boravi u New Yorku te dežurnim paparazzo fotografima svakodnevno servira besprijekorna modna izdanja

Ako u ljetnim mjesecima postoji jedan bitan odjevni komad, onda je to, prema riječima modne biblije Voguea, definitivno haljina slip kroja. Porastom temperatura svilenkaste haljine postaju omiljeni odabir brojnih žena zahvaljujući elegantnom izgledu i materijalu koji se uspješno bori s vrućinama.

  • +4
Satenske haljine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I premda ne manjka mnoštva verzija slip haljina na policama trgovina, slavna indijska ljepotica Priyanka Chopra na ulicama New Yorka prošetala se u šarenoj inačici koja odskače od ostalih.

Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenuta haljina ledenih plavih tonova djelo je brenda Hale Bob sa sjedištem u Los Angelesu i stiže s prepoznatljivim uzorkom paisley uz ilustracije morskog života. Iako je trebalo pozornije promotriti fotografije kako bi se uočili detalji uzorka na haljini, poput koralja, riba i rakova, ovaj razigrani print nešto je što je čini zanimljivijom od standardnih slip modela.

Po cijeni nešto višoj od 2200 kuna, Priyankina slip haljina ne parira modelima s potpisom high street brendova, a njezin upečatljiv dizajn uspjela je naglasiti dodatkom takozvane Boxyz torbe s potpisom poznatog talijanskog brenda Salvatore Ferragamo.

Predstavljene u sklopu prošlosezonske kolekcije, takozvane torbe Boxyz stižu u mnoštvu verzija i po cijeni od 10 pa sve do 37 tisuća kuna, a slavna holivudska glumica odabrala je model intenzivne plave boje od nojske kože.

Izdanje u potpunosti inspirirano ljetom Priyanka je kompletirala sunčanim naočalama retro okvira, uz dodatak jednostavnih natikača nijanse nude s blok petom i potpisom popularnog brenda By Far.