MARGOT ROBBIE

Najljepša holivudska plavuša osvaja 'chic' stajlingom bez greške

14.03.2018 u 11:11

Bionic
Reading

Pauzu od poslovnih obaveza glumica Margot Robbie iskoristila je za ručak s prijateljima i pritom pokazala još jedan od svojih besprijekornih stajlinga. Zvijezda 'Vuka s Wall Streeta' i 'Odreda otpisanih' plijenila je izgledom u 'chic' modnoj kombinaciji koja je zaslužila čistu peticu

Glumica Margot Robbie redovito nas oduševljava, što svojom anđeoskom ljepotom, što sve do reda senzacionalnim stajlinzima, a njezine modne pogreške mogu se izbrojati na prste jedne ruke. Australska glumica, koja je planetarnu popularnost doživila zahvaljujući ulozi fatalne Naomi u filmu 'Vuk s Wall Streeta', uvijek se trudi ostaviti dobar dojam kada je moda u pitanju, a njezini stajlinzi uvijek izgledaju besprijekorno i bez puno truda.

Slavna glumica i jedna od najljepših žena svojim modnim odabirom nije razočarala ni ovog puta. Glumica je viđena u West Hollywoodu na ručku s prijateljima, a za neformalno druženje ljepotica je odjenula končanu majicu kratkih rukava na pruge i trendi traperice širokih nogavica koje su naslijedile vladavinu 'skinny' modela.

  • +3
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa glumica, koju trenutno možemo gledati u kinima u filmu 'Ja, Tonya', svom 'chic' stajlingu dodala je i dašak elegancije prebacivši preko ramena dugačak tamnoplavi kaput na duplo kopčanje s potpisom modne kuće Burberry.

Cjelokupan stajling ljepotica je začinila elegantnom bijelom torbicom s drškom i crnim sandalama na visoku petu, a oba modna dodatka potpisuje modna kuća Chanel. Lijepa glumica zna da je svježe oprana kosa najljepši modni detalj, stoga je ovog puta preskočila suvišan nakit.

  • +16
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia