NEPROLAZNI KLASIK

Ova bezvremenska hit frizura dominirala je i na dodjeli Oscara

06.03.2018 u 13:24

Bionic
Reading

Već neko vrijeme se priča o velikom povratku bob frizura, mada bi ljubiteljice ovog klasičnog stila rekle da nikad nije nigdje ni otišao, a najbolji dokaz za to je i dodjela nagrada Oscar

Glumice Margot Robbie i Saoirse Ronan te mlada redateljica Greta Gerwig, osim što su ove godine bile nominirane za prestižni zlatni kipić, plijenile su pozornost na crvenom tepihu odličnim stajlinzima, ali i fantastičnom frizurom.

Margot koja je oduševila svojom transformacijom u problematičnu klizačicu Tonyu Harding u crnoj komediji 'I, Tonya', oduševila je svojim odabirom, prekrasnoj Chanelovoj haljini u nijansi bjelokosti ukrašenoj srebrnim trakama.

  • +8
Najpopularnije frizure ove godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Outfit je dodatno naglasila odlična frizura, ravno ošišani bob počešljan na stranu zbog kojeg je na crvenom tepihu izgledala glamurozno poput dive iz zlatnog doba Hollywooda.

Za ultra moderni bob duljine do brade, odlučila se i mlada irska glumica Saoirse Ronan koja je bila nominirana za ulogu u filmu o odrastanju 'Lady Bird'. Klasična frizura odlično je zaokružila njezin decentni look u svijetloružičastoj haljini Calvina Kleina ukrašenoj velikom mašnom.

  • +12
Frizure koje će vas pomladiti u trenu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Da je bob odličan odabir koji stoji svakom obliku lica, potvrdila je i redateljica Greta Gerwig s kratkom i razbarušenom frizurom retro stila koja se savršeno uklopila u njen odabir na crvenom tepihu: haljinu boje senfa s potpisom Rodartea. Zanimljivi mikrobob je fantastično naglasio jagodice i oči redateljice filma 'Lady Bird'.

  • +11
Frizure koje su lake za održavanje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dakle, ako ste u potrazi za osvježenjem frizure ovoga proljeća, nećete pogriješiti s klasičnim bobom.

Sjajna je stvar to što bob dolazi u najrazličitijim varijantama pa možete birati između asimetričnih verzija, s kratkim ili dugim šiškama, sa stanjenim pramenovima sa strane ili ravno odrezanim 'dječjim' bobom, poput onog kakav se nosio 90-ih (sjetite se mlade Natalie Portman u kultnom filmu 'Leon').

Među prvima su ovu bezvremensku frizuru nosile slavne ljepotice poput Emme Stone, Taylor Swift ili Lily Collins, a šarmu boba nisu odoljele ni Nina Dobrev, Alicia Vikander, Vanessa Hudgens, Diane Kruger, Kerry Washington

  • +42
Crveni tepih Oscar 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.