SRETNI I ZALJUBLJENI

Večer puna ljubavi: Slavni parovi ne srame se pokazati emocije u javnosti

06.03.2018 u 10:16

Bionic
Reading

Iako je Hollywood u posljednje vrijeme preplavio broj razvoda slavnih glumačkih parova, na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, koja je po mnogočemu bila posebna, naglasak je bio na ljubavi. Ovi poznati parovi bez suzdržavanja su pokazali koliko se vole

Jubilarna, 90. dodjela Oscara po mnogočemu je bila posebna. Osim što je to prvo ovako veliko filmsko događanje nakon afere Weinstein, pa je naglasak bio na snažnim ženama u Hollywoodu, na zabavi koja je uslijedila istaknuli su se i zaljubljeni parovi.

Nakon što su i svečano dodijeljeni prestižni zlatni kipići cijela holivudska krema preselila se na službeni after party u organizaciji magazina Vanity Fair.

Među prvima je stigla mlada manekenka Emily Ratajkowski, koja je cijeli svijet prošli tjedan šokirala iznenadnim vjenčanjem s glumcem Sebastianom Bear-McClardom nakon tek dva mjeseca veze. 'Sudbonosno da' izrekli su u njujorškoj gradskoj vijećnici, a 26-godišnjakinja je tom prigodom nosila Zarino žuto odijelo.

Na dodjeli Oscara prvi su se put službeno pojavili kao vjenčani par i nisu krili zaljubljenost i sreću. Emily je blistala u baršunastoj crvenoj toaleti koja je u prvi plan stavila njezino bujno poprsje.

Party nije propustila ni atraktivna Kolumbijka Sofija Vergara te se nije odvajala od zgodnog supruga, glumca Joea Manganiella, za kojeg se udala prije tri godine. Kao i uvijek, izgledali su vrlo skladno i profinjeno.

  • +10
Parovi na Oscaru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posebno oduševljenje okupljenih novinara i fotoreportera izazvao je dolazak zagrljenih glumica i životnih partnerica Sarah Paulson i Holland Taylor. Iako su u vezi već godinama, ovo je bio njihov prvi oskarovski party na kojem su se zajedno pojavile i još jednom iznenadile javnost, ponajviše zbog velike razlike u godinama. Unatoč osudama javnosti, Sarah nije napustila svoju 32 godine stariju partnericu Holland, već je njihova ljubav time postala snažnija.

Sarah Paulson i Holland Taylor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred fotoreporterima su spremno pozirali i dugogodišnji zaručnici, glumica Olivia Wilde i glumac Jason Sudeikis, koji se rijetko zajedno pojavljuju na crvenom tepihu. Par je zajedno već sedam godina, a prije tri godine postali su sretni roditelji sinčića Otisa, da bi prošle godine dobili i curicu Daisy.

Jedan od parova sličnih njima su i glumci Ashton Kutcher i Mila Kunis, koji izbjegavaju društvena događanja koliko je to moguće. Ipak, dodjela najvažnijih filmskih nagrada se ne propušta pa su se zaljubljeni golupčići pojavili sretni i dotjerani.

Night out with the wife

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@aplusk)

Da je u dvoje uvijek sve ljepše, dokazali su nam i 24-godišnja Miley Cyrus i njezin tri godine stariji dečko Liam Hemsworth. Glumac i pjevačica ovime su ušutkali glasine kako je njihova veza u krizi.

Emocije na ovom važnom događaju nije krila ni američka glumica Amy Adams te je poljupcima obasipala svog supruga Darrena Le Galla. 43-godišnjakinja je odjenula mornarski plavu raskošnu haljinu, dok se njezin voljeni opredijelio za sigurnu varijantu klasičnog crnog smokinga.

  • +42
Crveni tepih, Oscar 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako je prelijepa Margot Robbie na dodjelu Oscara povela majku Sarie Kessler, što je mnoge iznenadilo, naknadno smo mogli vidjeti da ovaj događaj nije propustio ni njezin suprug Tom Ackerley, koji joj je bio velika podrška i potpora.

Uzavrele strasti na after partyju pokazali su i reper G-Eazty i njegova djevojka, pjevačica Halsey, koji jednostavno nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga.