najradosniji blagdan

Najbolji pokloni za Uskrs - darujte fino i od srca

27.03.2018 u 09:00

Bionic
Reading

Uskrs je najradosniji blagdan te divan povod za druženja s obitelji i prijateljima. Bogata trpeza, pomno spremljene domaće delicije i vesele uskršnje dekoracije neizostavni su, a u želji da dragim osobama uljepšamo ovaj blagdan i izmamimo osmijeh na lice svake godine smo u potrazi za prigodnim uskršnjim poklonima

Pitate se čime ih razveseliti i gdje pronaći idealan poklon? Imamo doista sjajan savjet: Darujte od srca – i fino! Pokloni ne moraju biti veliki ni skupi, a oni lijepo umotani i u čiju izradu je uloženo ljubavi i truda sigurno će izazvati željeni efekt. Ako su k tome povezani s hranom, volimo ih još i više!

Najslađi pokloni ove godine dolaze iz dućana Deliiicije, mjesta koje okuplja najfinije i najbolje proizvode koji se nigdje drugdje ne mogu kupiti. Provjeren i visokokvalitetan asortiman svjetskih prehrambenih brendova omogućuje da na jednom mjestu pronađete idealne poklone, a posebno se izdvajaju domaći Adria delikatesni proizvodi.

Čokolada i slatke poslastice neizostavan su dio slatke uskršnje poklon košarice. Od najpoznatijih majstora čokolada do domaće izrade, Deliiicije dućani doista nude nevjerojatan izbor ovog slatkog užitka. Pravo blago autohtonih proizvoda obuhvaćaju Adria proizvodi. Od vrhunskih pralina i čokolada, keksa pa do dalmatinskog kolačića smokvenjaka i lokuma, Adria deserti donose izvornu hrvatsku priču o ručno rađenoj čokoladi i keksima. Prvoklasni sastojci i prepoznatljivi mediteranski okusi poput lavande, naranče, rogača i badema Adria deserte čine jedinim od onih poklona koji se s radošću raspakiraju, otvore odmah i nerijetko zasjene posluženi desert na stolu.

Posebne prilike traže i dobru kapljicu. U Deliiicija dućanima potražite likere i rakije koji obuhvaćaju sve najpoznatije okuse u Hrvatskoj, a kako Deliiicije s razlogom imaju reputaciju mjesta koje okuplja najfinije i najbolje proizvode, ljubitelji vina bit će posebno zadovoljni izborom. Posebno zapakirana vina odličan su izbor za poklon, a ako uz njih dodate Adria slatki namaz od smokve, naranče, lavande ili rogača imat ćete poklon koji će zadovoljiti najizbirljivije gurmane. Ako želite biti sigurni da ste odabrali najbolju kombinaciju, tu su i maštovito osmišljeni poklon paketi koji sadržavaju proizvode koji se savršeno nadopunjavaju.

U potrazi za najboljim okusima i luksuznim proizvodima, dućani Deliiicije neizostavna su postaja, a ako vam užurbane uskršnje pripreme oduzmu previše vremena, najfinije i najbolje poklone kupite putem webshopa i uživajte u oduševljenom osmijehu najdražih.