MILEY CYRUS

'Najbolje se slažem s Nickom Jonasom i Demi'

14.07.2009 u 14:45

Bionic
Reading

Miley Cyrus kaže kako je, usprkos mnogim zlim jezicima o navodnim 'ratnim sjekirama', vrlo bliska sa sve popularnijom teen zvijezdom Demi Lovato i najmlađim Jonasom, Nickom

Vjerojatno jedna od najbogatijih šesnaestogodišnjakinja u intervjuu za novi broj magazina Elle otkrila je kako se vrlo lako sprijateljila s Demi (Camp Rock) i kovrčavim Nickom iz Jonas Brothersa, jer proživljavaju iste stvari.

'Nije nam nimalo lako. U ovom našem poslu kojim se bavimo, jako puno ljudi vas samo želi iskoristiti. Demi, Nick i ja ne trebamo ništa jedni od drugih i zbog toga se super razumijemo', kaže Miley za koju se pričalo da je u svađi s Demi, inače najboljom prijateljicom Selene Gomez, teen zvijezde koja je bila u vezi s Nickom Jonasom.

Miley je u istom broju progovorila i o svom stilu odijevanja koji je vrlo raznolik i ovisi o raspoloženju. Mlada Amerikanka voli nositi vesele boje poput žute ili ružičaste, ali se često odjene i od glave do pete u crno.

Zvijezda TV serije 'Hannah Montana' nedavno je pokrenula i svoju modnu liniju u suradnji s Maxom Azrijom koja će se moći nabaviti u Walmartu.