CRVENA JOJ IZVRSNO PRISTAJE

Najbolje odjevena kraljica odiše elegancijom u večernjoj haljini koju je nemoguće ignorirati

15.07.2020 u 10:59

Bionic
Reading

Kraljica Letizia svojim je odabirom stajlinga još jednom oduševila brojne uzvanike dodjele nagrada u Madridu, kao i javnost diljem svijeta. Najbolje odjevena kraljica plijenila je pažnju na internacionalnoj dodjeli nagrada 'Mariano de Cavia' u zgradi ABC-a u spektakularnoj crvenoj haljini

Španjolski kralj Filip VI i kraljica Letizia prisustvovali su svečanoj internacionalnoj dodjeli nagrada 'Mariano de Cavia' koje se dodijeljuju novinarima za njihove uspjehe. Obzirom da je prije udaje za tada prijestolonasljednika španjolske krune i sama radila kao novinarka i voditeljica, lijepa kraljica ne krije oduševljenje što svake godine ima priliku svojim prisustvom uveličati dodjelu i aplaudirati pripadnicima sedme sile.

47-godišnja kraljica, koja u rujnu slavi svoj 48. rođendan, svaki put svojom pojavom izazove veliku pažnju javnosti i pohvale modnih kritičara koji je smatraju najbolje odjevenom kraljicom. Između nje i nizozemske kraljice Maxime vodi se žustra modna bitka, obzirom da se njihov stil svjetlosnim godinama razlikuje od stila koji njeguju dame s kraljevskih dvora.

  • +12
Kraljica Letizia od Španjolske Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa španjolska kraljica ni ovog puta nije razočarala svojim modnim odabirom. Za svečanu dodjelu odabrala je spektakularnu crvenu haljinu s potpisom španjolskog brenda Roberto Torretta, poznatog po ženstvenim haljinama.

Vatreno crvena omiljeni je izbor bivše novinarke i voditeljice koja s kraljem Filipom VI ima dvije kćeri, Leonor i Sofiju. Lijepa brineta crvene haljine često odabire za svečana događanja, a posljednji put nosila ju je prije nekoliko dana, prilikom posjeta Valenciji gdje je nazočila dodjeli nagrada najboljim dizajnerskim rješenjima.

Cjelokupan stajling Letizia je zaokružila crnim štiklama s prozirnom tkaninom koje nose potpis brenda Manolo Blahnik, crnom cluth torbicom s potpisom Bottege Venete i decentim nakitom kao što je zlatni prsten španjolske dizajnerice Karen Hallam Jewellery.