KRALJICA STILA

U crvenom od glave do pete: Kraljica Letizia ponovno uspješna u modnom recikliranju

06.07.2020 u 18:00

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia jedna je od onih dama koje štogod da odjenu izgledaju senzacionalno, a njezin je stil ženstven i profinjen

Bivša novinarka dobro je poznata po svom istančanom modnom stilu koji je uvijek bez greške. Lijepa brineta slaže stajlinge u kojima uvijek plijeni poglede uspješno kombinirajući skupocjenu dizajnersku odjeću s onom svima pristupačnih brendova poput Zare, Massima Duttija ili Manga.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Kraljica Letizia ponovno je sve očarala prilikom posjeta Valenciji gdje je nazočila dodjeli nagrada najboljim dizajnerskim rješenjima.

Ni ovoga se puta nije libila modne reciklaže odabraši upečatljivu kreaciju u moćnoj crvenoj.

Za ovu je prigodu zgodna supruga kralja Felipea VII ukrala pozornost u crvenoj haljini bez rukava koja je lijepo naglasila njezinu vitku figuru upotpunivši je i crvenim sandalama.

Istu je haljinu kraljica Letizia nosila prilikom posjeta Havani u studenom prošle godine uparivši je tada s metalic sandalama na visoku petu.

Mladenačka frizura i efektne zlatne naušnice u obliku ringova zaokružili su ovu modnu priču uvijek besprijekorno dotjerane Španjolke.