LJETNI FAVORIT

Kraljica Letizia ne skida se iz omiljenih espadrila, koje su ovoga ljeta ponovo zavladale stajlinzima

08.07.2020 u 10:00

Bionic
Reading

Kralj Filip VI i kraljica Letizia proteklih tjedana obilaze turistička i radna mjesta kako bi u razgovoru s građanima vidjeli u kojoj je mjeri koronakriza utjecala na njih. Nakon obilaska španjolske obale i otočja kraljevski par posjetio je plantaže voća La Carrichosa, a lijepa kraljica za ovu je prigodu uskočila u udobnu obuću iz koje se u posljednje vrijeme doslovno ne izuva

Kraljica Letizia od Španjolske ne prestaje puniti medijske stupce zahvaljujući svojim odjevnim kombinacijama. Sve što odjene vrlo brzo se rasproda, no za razliku od drugih dama plave krvi, bivša novinarka i voditeljica redovito nosi pristupačne high street komade, baš poput žena iz susjedstva. Većinom su to španjolski high street brendovi kao što su Zara, Mango, Massimo Dutti i Uterque, koje nosi kako bi reklamirala svoju zemlju.

Za posjet Ciezi 47-godišnja Letizia je odjenula bijeli top bez rukava s potpisom brenda Zara i efektnu cvjetnu haljinu midi kroja s potpisom manje poznato španjolskog brenda Sweet Matitos.

  • +11
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cjelokupan stajling Letizia je zaokružila udobnim i vrlo trendi espadrilama na punu petu s potpisom brenda Macarena koje proteklih tjedana ne skida s nogu. Kraljica je iste špagerice nosila i tijekom obilaska španjolskih otoka i obale, u kombinaciji s lepršavim ljetnim haljinama i kombinezonom.

Espadrile na punu petu omiljeni su odabir trendseterica u ljetnim mjesecima. Vizualno izdužuju nogu, a istovremeno su vrlo udobne i, za razliku od štikli, nježne prema stopalima i kralježnici. I vojvotkinja Kate Middleton obožava ovu obuću, no pravila kraljice Elizabete II su jasna: nema nošenja cipela na punu petu u njezinom prisustvu.

Naime, britanska kraljica cipele na punu petu smatra nedovoljno elegantnima i ne primjerenima za kraljevske dame, stoga Kate špagerice na punu petu nosi isključivo u svoje privatno vrijeme te za ležernije prigode.