UVIJEK DRUGAČIJA

Najbolje odjevena kraljica: Maxima od Nizozemske uistinu nema konkurenciju kada je u pitanju igra bojama i uzorcima

24.11.2020 u 23:23

Bionic
Reading

Kraljica Maxima od Nizozemske još je jednom svima dala do znanja zašto slovi za najbolje odjevenu kraljicu. Da je moda za nju igra u kojoj se odlično snalazi, Maxima je pokazala isfuravši još jedan u nizu svojih razigranih stajlinga

Dok je većina članova kraljevskih obitelji do daljnjeg odgodila sva službena događanja, kraljica Maxima od Nizozemske nema tu namjeru. 49-godišnja kraljica, koja je udajom za nizozemskog kralja Willema-Aleksandra postala prva kraljica argentinskih korijena, i dalje radi punom parom, pridržavajući se preporučenih mjera zaštite.

S maskom na licu i besprijekorno odjevena od glave do pete pojavila se na dodjeli nagrada fonda za kulturu princa Bernharda. Svojim je prisustvom uvijek nasmijana kraljica razveselila sve prisutne, ali i brojne obožavatelje koje redovito inspirira svojim odijevanjem.

  • +3
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nizozemsku kraljicu svjetski mediji nerijetko nazivaju najbolje odjevenom kraljicom. Zahvaljujući svojim osebujnim i hrabrim modnim stilom i učestalim koketiranjem s jarkim bojama i uzorcima Maxima nerijetko puni modne rubrike portala, a sada je po tko zna koji put pokazala da je za nju moda igra u kojoj se izvrsno snalazi.

Dok većina dama plave krvi radije poseže za provjerenim bojama i krojevima, izbjegavajući upadljive uzorke i modne dodatke, Maxima se trudi biti upečatljiva i drugačija. Za dodjelu nagrada nizozemska kraljica je odabrala još jedan u nizu razigranih stajlinga kojima je obojala ove u svakom smislu tmurne dane.

Glamuroznu zlatnu bluzu Maxima je uskladila sa Gianvito Rossi štiklama i torbicom u istoj nijansi te upečatljivom šarenom midi suknjom 'A' kroja, a riječ je o suknji s potpisom austrijske dizajnerice Lene Hoschek. Da obožava statement nakit, kraljica je potvrdila odabravši za ovu prigodu viseće naušnice s potpisom skandinavskog brenda Ole Lynggaard.

  • +2
Nizozemska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: "Sem van der Wal" / AFP / Profimedia