NIJE JOJ OVO TREBALO

Modni promašaj: Lijepoj kraljici haljina odlično stoji, no jedna je greška upropastila cijeli stajling

16.10.2020 u 11:08

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima je tijekom posjeta Utrechtu svojim stajlingom podizala obrve, ali ne u pozitivnom smislu kao što to obično radi. Jedna od najbolje odjevenih kraljica ovog je puta modno podbacila te je samo jednim lošim odabirom upropastila cijeli stajling

Kraljica Maxima od Nizozemske rijetko kad griješi po pitanju stajlinga, no kada pogriješi, njezina je greška toliko golema da je čim prije želimo zaboraviti. Iako slovi za jednu od najbolje odjevenih žena s kraljevskih dvora koja uspješno eksperimentira s bojama i uzorcima, 49-godišnja kraljica ovog je puta modno podbacila.

Za kraljevski angažman u Utrechtu Maxima, koja je postala kraljica 2013. kada je njen suprug, nakon abdikacije svoje majke Beatrix, zasjeo na prijestolje, odjenula je elegantnu crvenu haljinu s potpisom dizajnera Maisona Natana koji stoji iza belgijskog brenda Natan Couture.

Pripijena haljina mini kroja koja prati liniju tijela lijepoj kraljici stajala je kao salivena, no kraljica je cjelokupan dojam upropastila odabirom crnih hulahopki koje su, pitate li bilo kojeg modnog kritičara, potpuni promašaj. Čak i ako su temperature surovo niske, crne hulahopke nisu opcija koju biste trebali razmotriti.

Umjesto crnih hulahopki, radije posegnite za prozirnim hulahopkama koje daju lagano preplanuli ten i ne primjećuju se na nogama. Savjet je ovo koji vrijedi upamtiti kada sljedeći put po cičoj zimi odlučite uskočiti u omiljenu haljinu.

  • +2
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cjelokupan stajling Maxima je zaokružila kratkom crnom jaknicom koju je prebacila preko ramena te elegantnim crnim štiklama i clutch torbicom. Naše mišljenje je da kraljica može puno bolje od ovoga, a što vi kažete na njen stajling?