bezvremenski komadi

Na Zarine police stigle su predivne bluze: Sofisticirane su i elegantne, a ovo su neke od najljepših

07.06.2023 u 06:06

Bionic
Reading

Zara ove sezone na svojim policama skriva prave modne dragulje, a pažnju svakako privlače bluze. Lagane, sofisticirane i ženstvene, ove bluze klasičnog su kroja, ali se vrlo elegantno uklapaju u trendove

Ove sezone midi i mini suknje vratile su se na modnu scenu, baš kao i hlače visokog struka. Uz te komade savršeno pristaju nježne i lepršave bluze, idealne za nošenje tijekom promjenjivog vremena, od kiše pa do usijanih temperatura.

Nosive su doista cijele sezone, a baš svakom stajlingu pružaju dozu elegancije i sofisticiranosti. No ako pri spomenu riječi bluza imate sliku klasične, dosadne i pomalo krute košulje ili pak komada prekrivenog nevještim cvjetnim printom – u zabludi ste.

Police omiljenog high street brenda skrivaju pravu modnu poslasticu – Zarine sofisticirane košulje osvajaju na prvi pogled, baš kao i haljine i sandale. Ove elegantne košulje zadržale su klasičan kroj, ali imaju vrlo posebne detalje zbog kojih će vas mnogi pitati gdje ste ih kupili.

Ovi odjevni predmeti također su obično lagani, suptilno lepršavi i vrećasti. No ne dajte da vas njihov izgled na vješalici zavara – jako dobro stoje, a pri tome ne morate paziti ni na jedan gumbić ili prorez. Naime svi znaju koliko je neugodno stalno paziti na dekolte da se ne otvori previše ili naramenicu da ne sklizne s ramena.

Bluze koje se nose ove sezone

Bijele bluze i košulje osnovna su garderoba mnogih žena. To su klasični i bezvremenski basic komadi. Ipak, unatoč tome što su vrlo svestrani, negativna strana im je ta što nas mogu pomalo umoriti svojom jednostavnošću. No Zara je i tome doskočila i u svoju ponudu uvrstila reinterpretacije tog klasika, u koje će se ljubiteljice bijelih bluza i košulja zaljubiti na prvi pogled.

  • +5
Zarine bluze Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Elementi koje ima sofisticirana bluza

Za taj željeni osjećaj elegancije tkanina je iznimno važna. Neke su same po sebi sofisticirane, posebno one koje nježno klize po tijelu. Međutim druge, puno kruće, poput tafta, vrlo modernog ove sezone, također daju taj osjećaj.

Detalji. Možda govorimo o najosnovnijoj bijeloj košulji na svijetu. Ali uz posebne gumbe, naboran ovratnik ili čipku oko manžeta taj predmet postaje jedinstven.

Ostali elementi. Ostatak odjeće mora pratiti ovaj odjevni komad i omogućiti mu da pokaže svoj sofisticirani stil, a da ga se pri tome ničime ne zasjeni.