savršena za ljeto

Na Zarine police stigla je predivna haljina i košta manje od 40 eura

16.05.2024 u 07:46

Bionic
Reading

Heklane haljine ponovno su jedan od najvažnijih ljetnih trendova. Valentino je na modnu pistu izašao s kratkom haljinom inspiriranom heklanjem s uzorkom cvijeća, a na radost brojnih trendseterica, zara je sada lansirala svoju vrlo privlačnu verziju

Heklane haljine predstavljaju vječni ljetni trend koji se svake godine vraća. Ali posljednje dvije sezone ovaj model haljina pokazao se kao jedan od najsvestranijih i najelegantnijih prijedloga na modnim pistama, jedan od onih ključnih komada za tople mjesece koji se iznova nose s istaknutom hipijevskom estetikom na tisuću i jedan način.

Valentino je bio jedan od brendova koji je na modnoj pisti u kolekciji za proljeće/ljeto 2024. oduševio bijelim dizajnom inspiriranim heklanjem, a koji je Zara sada preinačila i predstavila haljinu koja ima sve predispozicije da u rekordnom roku nestane s polica.

Pierpaolo Piccioli učinio je bijelu jednom od glavnih boja svoje ljetne kolekcije, a među najzapaženijim haljinama bila je kratka, okruglog izreza i bez rukavima, inspirirana heklanjem i sa strateški postavljenim cvijećem kako bi se vidjelo baš onoliko centimetra kože koliko je potrebno. Piccioli je haljinu kombinirao s ravnim sandalama špic vrha i shopper torbom za total bijeli look savršen za ljetne dane. Haljina je imala sve potencijale da postane jedna od najpoželjnijih u Valentino kolekciji , a Zara nije dugo čekala na oblikovanje svoje posebne verzije ovog dizajna.

  • +2
Zara haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tako je Zara među novitete uvrstila kratka haljina izrađenu heklanjem s okruglim izrezom i asimetričnim rukavima. Ukrašena cvjetnim motivima mnogi je ističu kao jednu od najljepših ove sezone. Riječ je o odjevnom predmetu koji se nosi čitavog ljeta, od jutra do mraka, i to po cijeni od 39,95 eura. Savršena za večernji look u kombinaciji sa sandalama s remenčićima na petu i clutch torbicom, nevjerojatno se lako transformira u stilu za plažu, nošena nosite ga preko bikinija ili kupaćeg kostima.

sve osim nogometa