posebna ponuda

Na uređenje noktiju iza ponoći? Ovaj beauty & hair studio prvi u Hrvatskoj uvodi treću smjenu za sve ovisnice o manikuri

08.12.2021 u 11:39

Bionic
Reading

Kako bi sve pripadnice ljepšeg spola stigle na vrijeme urediti nokte za nadolazeće blagdane poznati zagrebački beauty & hair studio Beauty Store na četiri dana uvodi treću smjenu

U prosincu se uvijek traži termin više za uređenje noktiju u posljednji trenutak pa je beauty & hair studio Beauty Store iz Zagreba prvi u Hrvatskoj koji je odlučio uvesti treću smjenu, te otvoriti svoja vrata van uobičajenog radnog vremena, kako bi svim damama omogućio da se bezbrižno i na vrijeme stignu urediti za nadolazeće blagdane.

Ideja je ovo koja se razvila iz dosadašnjeg iskustva, te predstavlja odgovor na česte i mnogobrojne upite ljepšeg spola. Upravo su one djelatnicama studija nerijetko znale izraziti volju i želju da nokte dođu urediti i van radnog vremena, kada napokon uspiju riješiti sve dnevne obaveze. To posebice dolazi do izražaja kada zavlada blagdansko ludilo, jer vremena nikada nema dovoljno za sve na listi zadataka pa mnogi ostanu i bez termina.

Beauty & hair studio Beauty Store tako će od ponedjeljka 20. do četvrtka 23. prosinaca produžiti svoje uobičajeno radno vrijeme te otvoriti svoja vrata i tijekom kasnih večernjih i jutarnjih sati. U tom će periodu djelatnice studija svojim klijenticama biti na raspolaganju od 21 sat do 4 sata ujutro, a uređivat će se isključivo nokti i to u raznim motivima po vlastitim željama i preferencijama.

'Za svakog profesionalca u industriji uređenja noktiju vrijeme pred blagdane je posebno izazovno, jer se uvijek traži termin više i mnoštvo je klijentica koje u zadnji tren traže slobodan termin. Volim osluškivati potrebe svojih klijentica, jer iz toga proizlaze najkreativnije ideje. Tako smo ove godine odlučili napraviti iskorak od svega viđenoga i onoga na što su klijenti naviknuli te im ponuditi termine u vremenu kada žena ima vrijeme za sebe, nakon što je riješila sve dnevne i tekuće obveze. Reakcije su odlične, a i naše djelatnice su podržale i pozdravile ovu inicijativu', objašnjava Antonia Bule, vlasnica beauty & hair studija Beauty Store.