prirodnost na cijeni

Jeste li čuli za mliječne nokte? Jennifer Lopez nije odoljela ovoj manikuri, a mogla bi postati veliki hit

24.08.2021 u 11:11

Bionic
Reading

Iako smo ju navikli viđati u izdanjima koja su daleko od modnog minimalizma kakav preferira Angelina Jolie, latino diva J.Lo pobornica je pravila 'manje je više' kada je riječ o noktima

Mramorni nokti, moderna verzija francuske manikure ili nokti sa šarmantnim naljepnicama samo su neki od beauty trendova koji posljednjih mjeseci uživaju veliku popularnost. Nakon što je poznati umjetnik za nokte Tom Bachik objavio fotografiju svježe dotjeranih noktiju svoje slavne klijentice Jennifer Lopez, tim je potezom potvrdio pojavu novog trenda u znaku svježe bijele boje na njima.

Ova manikura nosi naziv milkbath nails jer, kao što joj samo ime sugerira, izgledom podsjeća na mliječnu kupku, a ono što će se posebno svidjeti damama koje vole ukrašavati nokte jest činjenica da se ova vrsta manikure s lakoćom postiže u kućnoj radinosti.

Iako nije riječ ni o kakvoj novoj vrsti manikure, činit će savršen sklad s preplanulim tenom i učiniti da koža izgleda dodatno brončano, kao što svojim primjerom potvrđuje 52-godišnja latino diva.