VIDEOINTERVJU

Na što je sve spremna Antonija Blaće da skine kilograme?

18.05.2012 u 15:07

Bionic
Reading

U videointervjuu Antonija se prisjetila romantičnih zaruka kada je njezin Hrvoje kleknuo pred nju, a i rekla da će si priuštiti raskošnu vjenčanicu. Kaže da se Srbi bolje zabavljaju od Hrvata, a otkrila je i što je sve radila kako bi smršavila

Voditeljica izrazito britkog jezika, Antonija Blaće, u videointervjuu koji je dala za tportal objasnila je zašto je bila naklonjena ljubavi Marijane i Nemeša. 'Ne podržavam agresiju, posebno ne prema dvoje ljudi koji se vole. Osobno mislim da je to bio krajnje glup potez. Ne

znam bi li se stavila u nešto takvo, ali realno, Marijana ni prema kome nije bila zla i gledatelji su ipak njoj dodijelili nagradu', rekla je.

A je li se i sama našla u ljubavnom trokutu? 'Već sam zaboravila kako mi je život izgledao prije stabilne i dobre veze', odgovara Antonija.

S obzirom na to da već godinama živi na relaciji Zagreb - Beograd, pitali smo je kakav je noćni život u Srbiji. 'Noćni život je zaista na većem nivou nego kod nas. Tragedija je što horde Hrvata odlaze u Srbiju kako bi se zabavile, a u Zagrebu to ne žele jer, kao, mi smo fini, pa se ne raspametimo', iskrena je Tonka.

Tome koliko je puno vremena provodila u Beogradu, ide u prilog i činjenica da ju je tamo zaprosio i njezin budeći suprug, vaterpolist Hrvoje Brlečić. 'To je bilo jako romantično. Nisam očekivala, noge su mi se odrezale, bila sam van sebe. Cure, dečki vas moraju prosit'! Nema ono: Kad' ćemo se ženit'?', rekla je kroz emocije.

Kako njezin dragi igra vaterpolo na Sardiniji, priznala nam je da daljina nije dobra za vezu te da se nada da se iduće godine više neće morati stalno opraštati u suzama. Iako najavljuje vjenčanje, kaže da krinolina još nije spremna. 'To je bila izjava u žaru borbe, ali priuštit ću si neko raskošnije izdanje', kaže Antonija.

Otkrila je i što je sve bila spremna učiniti za dobru liniju. 'Kampanjac sam u svemu, pa tako i u tome. Imam manijakalne faze vježbanja. Prevrtala sam vreće cementa, okretala kamionske gume i to mi je super motivacija da budem bolja od frajera', zaključila je.

Video intervju - Antonija Blaće