TAJNI ATRIBUTI

Na ovo će pasti svaki muškarac

  • Autor: Ordinacija.hr
  • Zadnja izmjena 04.12.2013 13:03
  • Objavljeno 04.12.2013 u 13:03
Lijepa žena ljepota kosa

Lijepa žena ljepota kosa

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Tinkstock

Sigurno ste pomislile da su stražnjica i grudi ono za čime će se svaki muškarac okrenuti. No, muškarcima su bitni i drugi atributi

Pokraj fizičkih atributa muškarac će na ženi primijetiti osmjeh, pogled i inteligenciju, ali tek nakon što odmjere ženu od glave do pete tek onda će obratiti pažnju na ostale karakterne kvalitete.

1. Iskren osmjeh

Rezultati brojnih istraživanja pokazuju da ženski osmjeh djeluje izrazito privlačno na muškarce. Putem osmjeha žena muškarcu pokazuje je li otvorena i nesputana osoba.

2. Umijeće slušanja
Žena koja pažljivo sluša svog sugovornika je privlačnija od drugih. Istraživanje australskih znanstvenika je pokazalo da je baš to osobina koju muškarci na ženama primjećuju odmah. Jedan od sudionika u istraživanju zaključuje da je jako seksi kad imaš osjećaj da je sva pažnja žene usmjerena na ono što ti govoriš.3. Smisao za humor

Muškarci su uvijek zadovoljni sa ženom koja ih uspije nasmijati. Uz takve se žene oni puno lakše opuste i zaborave na probleme. Poželjno je također da se žena zna nasmijati na svoj račun. Tako pokazuje da nije negativno nastrojena prema sebi niti prema drugima.

Više o ovoj temi pročitajte na stranicama Ordinacija.hr.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!