PRAVO OSVJEŽENJE

Na kraljici i sako iz Zare izgleda kao skupocjena krpica

23.02.2016 u 12:16

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia posjetila je sveučilišnu dječju bolnicu Niño Jesús koja slavi 50. obljetnicu, a elegantan styling s crnim hlačama nadopunila je šarenim sakoom iz Zare

Kraljica Letizia poznata je po tome da nosi skupocjene krpice i često ih reciklira, a sada je to napravila i s komadom iz Zare. Sako razigrana uzorka iz prošlogodišnje je kolekcije najpoznatijeg španjolskog brenda, a kraljica Letizia sada je u njemu viđena treći put.

Četrdesettrogodišnja kraljica zablistala je pri dolasku u bolnicu u crvenom kaputu koji također često nosi, a sako iz Zare na hlače i majicu bila je elegantna i ugodna kombinacija dok je provodila vrijeme s liječnicima i djecom.

Kaput, hlače i majica bili su od njenog omiljenog dizajnera Huga Bossa, a Zarin sako osvježio je tamnu kombinaciju. Otmjena kraljica tako je još jednom modno briljirala i dokazala da jako dobro zna spajati skupe s povoljnijim brendovima. I ovaj se put držala osnovnih modnih pravila i za službeni posjet odabrala klasične crne štikle Magrit.

Uz dansku princezu Mary, koju su čitatelji britanskog časopisa Hello proglasili najbolje odjevenom damom s kraljevskog dvora, visoko je na ljestvici i Letizia uz miljenicu Kate Middleton.