TOČKA PREOKRETA

Na kakve žene se ne pale današnji muškarci?

19.11.2012 u 10:04

Bionic
Reading

Seks već prve noći? 'Ne, hvala', kažu muškarci. Istodobno, moderne žene spremnije su u krevet uletjeti odmah nakon prve provedene večeri

Muškarci su ti očajnici koji žene žele odvesti u krevet prvom prilikom, zar ne? Krivo! Novo istraživanje, koje prenosi Daily Mail, sugerira da je taj stereotip sada mrtav, te da ovih dana stvari zapravo stoje potpuno suprotno.

Žene sada puno češće i lakše ulaze u seksualni odnos na prvom izlasku nego muškarci, a gotovo polovicu muškaraca zapravo nimalo ne pale žene koje žele biti intimne prve noći, pokazuju rezultati ankete stranice Parship.

Istraživanje je također pokazalo da u igri upoznavanja muškarce i žene najviše odbija kad partner izgleda neuredno ili kad se loše predstavi. Drugi najčešći povod za odbijanje jest kad uoče da se njihov blind date nije točno opisao.

Iako to sugerira da su muškarci i žene više zainteresirani za fizički izgled nego osobnost potencijalnog partnera, samo je četiri posto ispitanih muškaraca izjavilo da je dobar izgled presudan.

Najtraženije osobine kod potencijalnog partnera su poštenje, humor i vjernost. Markus Fischer, direktor stranice Parship, ističe kako ih je u Velikoj Britaniji iznenadilo što želja za seksom na prvom izlasku hladi muškarce više nego žene.